ÇATALKÖPRÜ’YE SIFIR ASFALT

Muratpaşa Belediyesi, Antalya’da günlük ticaretin önemli merkezlerinden Çatalköprü Caddesi’nde bir günde asfaltladı. Pazar sabahı çalışmaya başlayan ekipler, gün sonunda caddeyi sıfır asfaltla kapladı. 

28 Kasım 2022
ÇATALKÖPRÜ’YE SIFIR ASFALT

 Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin cadde ve sokak yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, pazar günü Tahılpazarı Mahallesi Çatalköprü Caddesi’ni baştan sona asfaltladı. Banka şubelerinin, iş merkezlerinin, inşaat malzemesinden hediyelik eşya ve bilgisayar parçalarına toptan ve perakende ürün satışının merkezi konumundaki caddede, eski asfalt cumartesi söküldü. Pazar ise asfalt çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte başladı. Yaklaşık 500 metre uzunluğundaki caddenin asfaltı 24 saat dolmadan serildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.