KEPEZ’İN DÖRT DÖRTLÜK KIZLARI

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Basketbol U18 Kız Takımı, kendilerinden yaşça büyük 4 rakip takımlarla oynadığı maçları kazanarak şampiyonluğa göz kırptı. 

09 Kasım 2022
KEPEZ’İN DÖRT DÖRTLÜK KIZLARI

Altyapıya öncelik veren Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Basketbol U18 Kız Takımı, 4 maçın 4’ünü de kazanarak Antalya Şampiyonluğuna göz dikti. İlk devrede sırasıyla DSİ Spor, Antalya Güneşi ve Antalya Basketbol Kulübü’nü yenen takım, ikinci devrede tekrar karşılaştıkları DSİ Spor’u 72-39 gibi ezici farkla yenmeyi başardı. Takımdaki 2005 doğumlu 2 sporcu haricinde tamamı 2007 ve 2008 doğumlu olan kızlar, kendilerinden 2-3 yaş büyük oyunculardan oluşan takımlara göz açtırmadı. Son 2 maç sonu play-off’a çıkmaları durumunda diğer gruptan gelecek 2 takım ile turnuva oynayacaklarını belirten Baş Antrenör Besim Güvenç, ‘Antalya Şampiyonu olmak istiyoruz. Bu şampiyonluğu alabilirsek, diğer şampiyonalara da katılma hakkımız olacak’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.