VOLKSWAGENCİM SERVİSİ SAHİBİ MUSTAFA AKPINAR ÖZEL RÖPORTAJI

 

02 Ağustos 2022
VOLKSWAGENCİM SERVİSİ SAHİBİ MUSTAFA AKPINAR ÖZEL RÖPORTAJI

ÖNCELİKLE SİZİ TANIYABİLİR MİYİZ?

1975 yılında Afyon'un Dinar ilçesinde dünyaya geldim. İlkokul eğitimi mi Isparta'da tamamladım kendi isteğimle iş hayatına atıldım 1987-1992 yılları arasında kaportacılık mesleğini yaptım Antalya'ya taşındıktan sonra iş hayatıma burada devam ettim 2009 yılında kendi imkanlarımla bu Şirketi kurdum ve işletmekteyim.

KAÇ YILDAN BUYANA BU SEKTÖRDE ÇALIŞIYORSUNUZ?

 15 yıla yakındır, Audi, Skoda, Seat'ta çalışıyorum.

NİÇİN VOLKSWAGEN?

Almanların disiplini, Mühendislik harikası, teknoloji ve kalitenin buluşma noktası olduğu için VOLKSWAGEN..

YANINIZDA KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR, ÇALIŞANLARI SİZ Mİ YETİŞTİRDİNİZ? SEKTÖRDE USTA BULMAK TA ZORLANIYOR MUSUNUZ?

 Muhasebe, yedek parça ve mutfakta 4, mekanikte 2 usta 2 kalfa ve meslek lisesinden 4 stajyer öğrenci toplam 12 kişi çalışmaktadır. Bazı ustalarımızı kendimiz yetiştirdik.usta bulmakta zorlanmıyoruz.

SERVİSİNİZE GELEN ARAÇLARA İŞÇİLİK HARİCİ YEDEK PARÇAYI SİZ Mİ TEMİN EDİYORSUNUZ?

 Tüm yedek parçalar mevcut olup, dünya çapındaki yenilikleri güncel olarak takip ederek yeni çıkan yedek parçaları hemen temin ediyoruz. Gelen araçları fazla bekletmeden en kısa zamanda bakımını yapıp hizmet veriyoruz.

SERVİSE GELEN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

 Müşteri memnuniyeti ticaretin en önemli anahtarlarından biridir. Memnun müşteri sadakat duygusu geliştirir. Bu da kemik kitle oluşturması ve tanıdıklarını da yanına çekmesi demektir. Yani ücretsiz ve güvenilir reklam yapmanızı sağlar.

SİZCE PİYASANIN DURUMU NEDİR OTO TAMİR KONUSUNDA SİZİN DÜŞÜNCENİZ NELERDİR MESLEKTAŞLARINIZA NELER ÖNERİRSİNİZ? 

 Piyasanın durumu ortada, ekonomik krizler Dünyanın içinde bulunduğu siyasi olumsuzluklar her konuda insanları etkiliyor. Bu yüzden müşterilerimizin ekonomik sıkıntılarını göz önünde bulundurarak ve kendimizi sıkıntıya sokmayacak şekilde kâr marjımızı düşürüyoruz. Meslektaşlarıma da önerim bu yönde.

SERVİSİNİZ DE SADECE TAMİR BAKIM HARİCİ KAPORTA BOYA VAR MI?

  Kendi dükkanımda yedek parça, tamir, bakım ve onarım yapmaktayız. Biz sanayi esnafı bir aile olduğumuz için başka oluşabilecek diğer bakım ve onarımları da onlarla paylaşıyoruz.yani ekip olarak hizmet veriyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.