KIRSALDAKİ GENÇLER ANTALYA’YI GEZİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği gezilerle ilçelerin kırsal mahallelerindeki gençleri, Antalya’nın güzellikleri ile tanıştırıyor. “Gençler Geziyor” projesi kapsamında Korkuteli Büyükköy İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören 100 öğrenci Tünektepe Teleferik, Antalyaspor Stadı ve müzeleri gezdi. 

15 Haziran 2022
KIRSALDAKİ GENÇLER ANTALYA’YI GEZİYOR

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği “Gençler Geziyor” projesi kapsamında gerçekleştirilen gezi programında Korkuteli Büyükköy İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören 100 öğrencinin ilk durağı Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri oldu. 

İLK KEZ TELEFERİĞE BİNDİLER

Öğrenciler ilk defa teleferiğe binmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Tünektepe’den Antalya’nın kuş bakışı manzarasını izleyen gençler, dürbünden kentin güzelliklerine yakından baktı. Teleferik gezisinin ardından gençler Antalyaspor Stadı’nı gezdi. Tribüne oturan gençler, Kırmızı Beyaza gönül vermiş taraftarların sezon boyunca maçlarda yaşadığı heyecana bir nebze de olsun ortak oldu. 

Öğrenciler daha sonra Kaleiçi Yat Limanı’ndaki Oyuncak Müzesi ve Deniz Biyoloji Müzesi’ni ziyaret ederek, keyifli vakit geçirdi. Öğrenciler, Antalya gezisi boyunca bol bol hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

DAHA ÖNCE GELMEMİŞTİM 

Büyükköy İlkokulu öğrencisi Mediha Ataç, daha önce Tünektepe Teleferik ve Sosyal tesislerine gelmediğini söyleyerek “İlk defa bu gezi sayesinde Tünektepe’ye geldim. Teleferiğe bindik ve çok mutlu oldum. Bize sağlanan bu hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Korkuteli’ne dönen öğrenciler daha sonra yazdıkları mektuplarla, bu imkanı sağladığı ieçin Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkürlerini dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.