KEPEZ’İN MOBİL SAĞLIK MERKEZİ AKSEKİ’DE

Kepez Belediyesi’nin Mobil Kanser Tarama Tır’ıAkseki Kaymakamlığı önünde, bağırsak ve rahim ağzı kanser taraması yapıyor. 

23 Mayıs 2022
KEPEZ’İN MOBİL SAĞLIK MERKEZİ AKSEKİ’DE

Kepez Belediyesi ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde başlatılan gezici kanser taraması devam ediyor. ‘Kanserde erken teşhis hayat kurtarır’ mottosuyla yol çıkan Kepez Belediyesi, gezici kanser tarama hizmetini ‘Mobil Kanser Tarama TIR’ı ile Antalya’nın ilçelerine de taşıyor. Program kapsamında Akseki ilçesinde hizmet verecek olan Mobil Kanser Tarama Tır’ı, 23-24-25 Mayıs tarihlerinde kadınlarında en çok görülen 3 kanser türü için meme, bağırsak ve rahim ağzı kanser tarama testleri gerçekleştiriyor. Saat 09.00 ve 17-00 arasında hizmete başlayacak olan Mobil Kanser Tarama Tır’ı, test ve taramalar belirli yaş aralığına göre yapılıyor. Meme kanseri için 40-69 yaş aralığı, Rahim Ağzı Kanseri için 30-65 yaş aralığı, Bağırsak Kanseri için 50-70 yaş aralığında sağlık tarama testleri uygulanıyor. Kepez Belediyesi’nin kanser tarama hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Belediye Sağlık Merkezi’nin (0 242) 338 11 22 nolu telefon hattından gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.