ALANYA’DA 9 MAHALLE YOLUNA YAZ BAKIMI YAPILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya kırsalındaki 9 mahalle yolunda bakım ve onarım çalışması yaptı. 

23 Mayıs 2022
ALANYA’DA 9 MAHALLE YOLUNA YAZ BAKIMI YAPILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve turizm sezonunun başlamasıyla birlikte yoğun olarak kullanılan kırsal yollarda bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mart ayında yaz sezonu hazırlıklarına başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, yol açma, genişletme, bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor. 

GRUP YOLLARINA BAKIM ONARIM

Bugüne kadar birçok mahalle ve yayla yolunda çalışmalar tamamlanırken, son olarak yaz aylarında trafik yoğunluğunun daha da arttığı Sapadere, Elikesik, İmamlı, Hocalar, Uğrak, Beyreli, Büyükpınar, Öteköy ve Alacami mahalleleri grup yollarında çalışma yaptı. 9 mahalle yolunda bakım onarım, şarampol temizliği, bozula bölgelere yama ve sıcak asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.