ANTALYALI ÇOCUKLAR 23 NİSAN’DA DOYASIYA EĞLENDİ

Başkan Böcek’te çocukların coşkusuna ortak oldu 

23 Nisan 2022
ANTALYALI ÇOCUKLAR 23 NİSAN’DA DOYASIYA EĞLENDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalyalı çocuklara muhteşem bir 23 Nisan bayramı yaşattı. Cam Piramit'teki şenlik alanına akın eden binlerce çocuk, birbirinden renkli eğlence ve gösterilerle 23 Nisan coşkusunu yaşadı. Başkan Muhittin Böcek de etkinliklere katılarak çocukların coşkusuna ortak oldu.

 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Cam Piramit'te Çocuk Şenliği düzenlendi. Satranç turnuvasından, uçurtma şenliğine, geleneksel oyunlardan, çocuk festivali gösterilerine, Büyükşehir Belediyesi imkanlarını çocuklar için seferber etti.

Şenlik havasında başlayan kutlamaların ilk gününde çocuklar birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle buluştu. 7'den 70'e binlerce Antalyalı, Cam Piramit'te kurulan etkinlik alanına akın etti.

BAŞKAN BÖCEK UÇURTMA UÇURDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de şenlik alanına gelerek çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Kutlama törenini izleyen Başkan Böcek, şenlik alanındaki stantları gezdi, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu. Çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Böcek, onlarla sohbet etti fotoğraf çektirdi.

RENKLİ GÖSTERİ YARIŞMA VE OYUNLAR 

Şenlikler kapsamında alan içine kurulan şişme oyun parkı, yüz boyama ve baskı atölyesi, meslek atölyeleri, çocuk oyun alanları ile keyifli saatler geçiren çocuklar, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Çocuklar için paten ve tenis eğitimi, frizby ve kısa mesafe koşu yarışmaları düzenlendi. Jonglör, sihirbaz ve palyaço gösterileri de çocuklara eğlence dolu anlar yaşattı. 

GÖKYÜZÜNDE UÇURTMA ŞÖLENİ

Etkinlikler kapsamında gerçekleşen Uçurtma Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan uçurtmalarla çocuklar gökyüzünü süsledi. Aileleri de çocuklarını yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.

DÜNYA ÇOCUKLARI ŞENLİKTE BULUŞTU

Cam Piramit Alanı Amfi Tiyatrosunda 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği kutlamaları kapsamında Antalya’ya konuk gelen dünya çocukları da gösterilerini gerçekleştirdi. Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi ,İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile FOMGED Gençlik Kulübü'nün düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Antalya Çocuk Festivali kapsamında 12 farklı ülkeden Antalya'ya gelen çocuklar da şenliğe katılarak birbirinden renkli gösteriler sundu. Kırgızistan, Litvanya, Özbekistan, Filistin, Almanya, İran, Portekiz, Polonya, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan ve Estonya’dan gelen konuk ülke çocukları yöresel kıyafetleriyle sahneye çıkarak dans gösterileri sundu.

LUNA PARK HEDİYESİ

 Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalı binlerce çocuğa luna park hediye etti. Antalyalı çocuklar iki gün boyunca luna parkta oyun alanlarında doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Salıncaktan, mini ralliye, gondoldan kangruya, trambolinden, çarpışan arabaya, istedikleri oyun alanlarında eğlenen çocuklar 23 Nisan Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşadı. 


 

SERİK’TE DE BAYRAM KUTLANDI

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında Serik’te kurduğu oyun alanı da yoğun ilgi gördü. Serik İşler Caddesi Batı Girişinde kurulan oyun alanı ve Luna park çocukların akınına uğradı. Çok sayıda Serikli çocuk bayramlarını doyasıya kutlayarak Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.