KEPEZ’DE ‘GÖNLÜMÜZ BİR SOFRAMIZ BİR’ BULUŞMASI

AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı’nın Çelebi Sultan Mehmed Cami bahçesinde düzenlediği ‘Gönlümüz Bir Soframız Bir İftar Programı’ binlerce kişiyi gönül sofralarında buluşturdu. Büyük buluşmada konuşan Başkan Tütüncü, “Bugün burada partimizin dünü var, bugünü var, yarını var. Şehrimizin dünü, bugünü, yarını var.” dedi. 

15 Nisan 2022
KEPEZ’DE ‘GÖNLÜMÜZ BİR SOFRAMIZ BİR’ BULUŞMASI

On bir ayın sultanı Ramazan, gönülleri buluşturmaya devam ediyor.  AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı tarafından Çelebi Sultan Mehmed Cami bahçesinde iftar yemeği düzenlendi. ‘Gönlümüz Bir Soframız Bir İftar Programı’na Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.  İftar yemeğine katılanlara teşekkürlerini ileterek konuşmasına başlayan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “Bu mübarek günde bizleri aynı sofranın etrafında buluşturan rabbimize şükürler olsun.” dedi. Bu haftanın şehitler haftası olduğunu dile getirerek sözlerine devam eden Bayraktar, “Şehitler haftasına girerken böyle bir muhabbet sofrasında hep beraber olduk. Bu vesileyle rabbim bütün şehitlerimizi rahmetiyle muamele eylesin. Vatan topraklarımızın kurtarılmasında canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.” diye konuştu.

TÜRKİYE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZLE GÜÇLÜ 

Dünyanın bir süreçten geçtiğini de dile getiren AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “Türkiye de bir süreçten geçiyor. Dünyadaki gelişmelere baktığımız zaman, dünyadaki negatif gelişmeleri en iyi şekilde yöneten ülke Türkiye’dir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, aziz milletimizin destekleriyle bir çok krizleri atlattık. Ve önümüzdeki süreçte emin adımlarla yolumuza yolculuğumuza devam edeceğiz. Sizler dua ettikçe Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep beraber sadece Türkiye için değil, bütün insanlık için Türkiye’nin güçlü olmasına ihtiyacımız var. Türkiye sizlerle güçlü… Türkiye birlik ve beraberliğimizle güçlüdür.” dedi.   

BU GÜZEL BULUŞMALAR HİÇ EKSİK OLMASIN

‘Gönlümüz Bir Soframız Bir İftar Programı’nda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Ramazan-ı Şerifleriniz kutlu olsun” diyerek sözlerine başladı.  Başkan Tütüncü, “Dünden bugüne AK Partiye emeği geçmiş yol arkadaşlarımız, bu güzel, bu bereketli sofranın etrafında hep birlikte olmanın tarifsiz mutluluğu içerisinde her birinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Vakti şerifler hayır olsun, hayırlar fet olsun, şerler def olsun ve hepimize iki cihan sadedi nasip olsun. Ramazan’ın birbirimize duyduğum sevgiyi ve muhabbeti derinleştirme noktasında, kalplerimizi birbirimize yaklaştırma noktasında, bizlere sağladığı bereketin ikliminden daha fazla faydalanmamız gerektiği düşüncesinden böylesi sofralar, böylesi mekanlar, böylesi ortamlar kalbimizden, gönlümüzden hiç eksik olmasın. Bugün burada partimizin dünü var, bugünü var, yarını var. Şehrimizin dünü var, bugünü var, yarını var. Bu birlik ve beraberlik ruhuyla geleceğe ilerlemek, bu güzel günde en büyük duamızdır. Kalp kalbe, gönül gönüle hepinizin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Rabbim nice güzel sofralarda bizi birlikte kılsın, halkımızla birlikte olduğumuz bu güzel ortamlarda mutluluğumuzu sevincimizi paylaşmayı nasip etsin. “diye konuştu.

RAMAZAN RAHMETTİR, BEREKETTİR

İftar programı düzenleyen Kepez ilçe teşkilatına teşekkür eden AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da,  “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim bu muhabbeti daim kılsın. Bu iftar sofralarında görüyorum, Ramazan rahmettir, berekettir. Özellikle Cumhurbaşkanımıza olan ilgi ve alakayı gördükçe, AK Partiye olan ilgi ve alakayı gördükçe,  inşallah 2023’te yeniden zafer Recep Tayyip Erdoğan’ın olacak. Yeniden bu zafer bu milletin olacak inşallah. Bu iftar sofraları, bu birlik, bu bereket, bu güç bize yeniden bir zafer kazanılacağını ve Cumhurbaşkanımızın yeniden başkan olacağını gösteriyor. Bizi bu gönül sofralarında buluşturan ilçe başkanımız ve emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.