KEPEZ TİYATROSUNDAN NALINLAR OYUNU

Kepez Belediye Tiyatrosu (KBT), Necati Cumalı’nın kaleme aldığı, Özge Efe’nin yönettiği köy komedisi olan ‘Nalınlar’ adlı oyunu tiyatro severlerle buluşturmaya devam ediyor. 

14 Nisan 2022
KEPEZ TİYATROSUNDAN NALINLAR OYUNU

Türk Edebiyatının bir dönemine damgasını vuran ve Türk Dil Kurumu’nun ödülle şereflendirdiği   Necati Cumalı’nın ölümsüz eseri, ‘’NALINLAR’’ oyunu, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Kepez Belediye Tiyatrosu’nun(KBT), sahneye koyduğu köy komedisi oyunu her Cuma ve Cumartesi günü saat 20:00’de seyircisiyle buluşuyor. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda Osman ile Seher’in ‘Köyseyirlik’ aşkını anlatıyor. Yönetmenliğini Özge Efe’nin yaptığı oyunda, Müzik Sonay Yener, Işık Mustafa Uçak, Dekor Tasarım Özge Efe, Reji Asistanlığı Batuhan Ünlü, Kostüm uygulaması Hıdır Doğan’a ait. Oyunda; Tuğberk Yaşasın, Cengiz Kaya, Derya Bütev, Emre Demiroğlu, Özge Efe, Demet Çetin, Beşer Ceylan ve Batuhan Ünlü rol aldı. Sahne dekorları Kepez Belediyesi’nin Ahşap İşleri Atölyesinde, dekorların uygulaması da Semih Güçlü tarafından yapıldı. Kepez Belediye Tiyatrosu’nun(KBT), sahneye koyduğu Nalınlar adlı oyun her hafta Cuma ve Cumartesi günleri, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da tiyatro severlere kapılarını aralıyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.