DAYANIŞMA BEREKET VE MUTLULUK AYNI SOFRADA

Konyaaltı Belediyesi, Liman Kapalı Pazar Yeri’nde iftar sofrası kurarken, Belediye Başkanı Semih Esen, “Yurttaşlarımız ile iftar sofrasında buluşarak, dayanışmayı, bereketi ve mutluluğu paylaşıyoruz” dedi. 

12 Nisan 2022
DAYANIŞMA BEREKET VE MUTLULUK AYNI SOFRADA

 Konyaaltı Belediyesi, Liman Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar yerinde iftar sofrası kurarak bölge halkını iftarda buluşturdu. İftara yoğun katılım olurken, vatandaşlar aileleri ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı. Manevi duyguların yoğun yaşandığı Ramazan ayında vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, aynı sofrada paylaşma duygusunu, dayanışmayı ve mutluluğu yaşadıklarını söyledi.

ESEN’DEN İYİ DİLEKLER

Aynı sofrayı ve güzel duyguları paylaşmanın Ramazan ayını daha anlamlı yaptığını belirten Esen, dayanışma duygusunun insanları birbirine yaklaştırdığını da dile getirdi. İftar sofralarının kalabalık olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Esen, “İyi duygular ve iyi dilekler ile soframızı paylaşmak çok önemlidir. Burada bizimle bu sofrayı paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah, tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Gönlünüzden geçen güzel dualarınız kabul olur inşallah. Hepinize sevgiler sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.