ANTALYA’DA KARSLILAR GECESİ

Kafkas oyunları ve yöresel türkülerle keyifli bir Ramazan akşamı 

09 Nisan 2022
ANTALYA’DA KARSLILAR GECESİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleriyle Anadolu’nun farklı kültürlerini Antalyalı vatandaşlarla buluşturuyor.  Bu kapsamında düzenlenen Karslılar gecesinde Kars’ın Kafkas oyunları ve yöresel türküleriyle izleyenler keyifli bir Ramazan akşamı yaşadı. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda gerçekleştirdiği Ramazan Etkinlikleri büyük bir coşku ile sürüyor. İftar sonrası başlayan eğlencelerde her akşam Türkiye’nin farklı kültürel etkinlikleri Antalyalı vatandaşlar ile buluşuyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kars-Ardahan-Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliği ile Karslılar Gecesi düzenlendi. 

KAFKAS EKİBİ BÜYÜLEDİ 

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Halk Ozanı Aşık Enver Gürkani sahne aldı. Daha sonra ise Kafkas folklor ekibi alanı dolduran vatandaşlara keyifli bir gösteri sundu. Kafkas ekibinin dans gösterisi izleyenleri büyüledi. Karslılar gecesinde ise Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Mehmet Akbulut, sevenleriyle buluştu. Mehmet Akbulut, söylediği türkülerle izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Mehmet Akbulut, hareketli ve yöresel türküleriyle Antalya’ya bin 450 kilometre uzakta olan Kars yöresini Antalya’ya taşıdı.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.