KONYAALTI’NDA TEMEL HİZMET SEFERBERLİĞİ

Konyaaltı Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte yol, kaldırım ve diğer temel hizmetlere hız kazandırarak, Karatepe Mahallesi’nde yol çalışması gerçekleştirdi. 

08 Nisan 2022
KONYAALTI’NDA TEMEL HİZMET SEFERBERLİĞİ

 Konyaaltı Belediyesi, iş makinalarının ve diğer asfalt araçlarının giremediği dar sokaklara parke taşı döşeyerek, yolları yeniliyor. Çalışmalar, iş makinalarının giremediği 6 sokakta devam ederken, bölge halkı da çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade etti. Önceki günlerde Karatepe Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulunan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, tespit ettikleri aksaklıkları gidermek için hızlıca harekete geçtiklerini söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini bölgeye sevk ettiklerini belirten Esen, “Karatepe Mahallemizin ihtiyaçlarını tespit ettik. Şimdi bu ihtiyaçları çözüme kavuşturmak için ekiplerimiz bölgede çalışmalarına başladı” dedi.

ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR

Konyaaltı Belediyesi’nin Karatepe Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmaları yerinde takip eden mahalle muhtarı Hüseyin Yılmaz Gezer, çalışmaların kısa sürede biteceğini ifade etti. Konuyla ilgili Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile görüştüğünü aktaran Gezer, şöyle konuştu, “Geçtiğimiz süreçte belediyemiz tarafından mahallemiz içerisinde sathi asfalt kaplama çalışması yapılmıştı. İş makinalarının giremediği, özellikle kombi denilen asfalt makinasının giremediği dar sokaklarımız vardı. Bu konuyu başkanımıza arz ettiğimde, kilit taşı döşenmesi konusunda hemfikir olduk. Şu anda mahallemizde güzel bir çalışma oldu. Şu an dernek binamızın önünde de çalışmalar var. Orada da belediyemiz tarafından çalışmalar devam ediyor. Başkanımız Semih Esen başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.