EMRE AŞIK’IN 20 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ… MELİSA ÖZMEN İLE AŞK İDDİASI!

 

31 Mart 2022
EMRE AŞIK’IN 20 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ… MELİSA ÖZMEN İLE AŞK İDDİASI!

Eski milli futbolcu Emre Aşık eski eşinden ayrıldıktan sonra uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Fısıltı gazetesi yayılınca ünlü futbolcu Emre Aşık’ın yeni sevgilisi merak konusu oldu. Cemiyet hayatından tanıdığımız genç iş kadını ve yardımsever, sosyetik güzel Melisa Özmen olduğu iddia ediliyor. Melisa Özmen’in Instagram hesabı başka biri tarafından ele geçirilince Emre Aşık ve Melisa Özmen’in samimi konuşmaları ortaya çıkmış. Bu yazışmalar ortaya çıkmasın diye Melisa Özmen’in para ödediği söylentiler arasında.

Bu aşk Melisa Özmen’in Vaniköy’deki yalısında başlamış, yıllar önce röportaj için bir araya gelen ikili, samimi halleri ile dikkat çekmişlerdi. Aralarındaki büyük yaş farkı bu aşk için sorun olacak mı zamanla göreceğiz. Bakalım bu ikiliyi yan yana ne zaman göreceğiz?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.