KOMŞU BULUŞMALARI BU HAFTA SEDİR’DE
Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlendiği ‘Yöresel Lezzet Günleri’ Komşu Buluşmaları, bu hafta Doğu ve Güneydoğu Anadolu günüyle Sedir Mahallesi’nde gerçekleşecek. Pazar saat 15.00’te Sedir Parkı’nda düzenlenecek etkinlikte Türk halk müziği sanatçısı Cengiz Özkan ve Ali Gündüz sahne alacak.
Muratpaşa’da, Karadeniz Günü’yle başlayan birliğin ve beraberliğin buluşması Yöresel Lezzet Günleri - Komşu Buluşmaları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu günüyle sona eriyor. Diyarbakır’dan Malatya’ya, Şanlıurfa’dan Adıyaman ve Van’a Antalya’ya yaşayan Doğu ve Güneydoğu Anadoluluların büyük buluşması, Sedir Mahallesi’nde bulunan Sedir Parkı’nda gerçekleşecek. Pazar saat 15.00’te başlayacak etkinlikte Türk halk müziği sanatçısı Cengiz Özkan ve Ali Gündüz sahne alacak.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Karadeniz Günü’yle başlayan, Akdeniz ve Ege Günü’yle devam eden komşu buluşmalarının sadece Türkiye’nin değil dünyanın dört bir yanında gelerek Muratpaşa’yı oluşturan herkesin buluşması olduğunu söyledi. Muratpaşa’nın kökleri antik döneme uzanan bir tarih içinde birliğin ve beraberliğin, barışın ve kardeşliğin kentin olduğunu belirten Başkan Uysal, “Muratpaşa’mızda biriz, beraberiz. Ne mutlu bize” dedi. Aynı zamanda çiğ köfte ve ayran aşı ikramının da yapılacağı etkinliğin bir araya gelmek için vesile olduğunu belirten Başkan Uysal, herkesi etkinliğe davet etti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
ANTALYA BELEDİYE HABERLERİ kategorisindeki diğer haberler

MANAVGAT BELEDİYESİ ELEKTRİK TÜKETİMİNİN YÜZDE 86’SINI GÜNEŞTEN KARŞILA…

MANAVGAT’TA 75 DÖNÜMLÜK SOKAK HAYVANLARI DOĞAL YAŞAM ALANI

Mersin’den Kemer’e Uzanan Tercih Yolculuğu

Kocagöz, Altınova’nın taleplerini yerinde dinledi

ASAT’tan eş zamanlı altyapı ve asfalt çalışması
