BAŞKAN TÜTÜNCÜ, GAZİPAŞA’DA

Gazipaşa ilçesini ziyaret eden ve her zaman olduğu gibi ilk önce esnafa koşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Biz gittiğimiz her yerde önce esnafımızın kapısını çalıyoruz. Çünkü, esnafımız bizim için çok kıymetli ve değerli” dedi. 

17 Mart 2022
BAŞKAN TÜTÜNCÜ, GAZİPAŞA’DA

 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, beraberindeki heyetle Antalya’nın Gazipaşa İlçesini ziyaret etti. İlçede gezi ve incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü’ye, AK Parti Kepez İlçe teşkilatı, AK Parti Gazipaşa ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Her zaman olduğu gibi Başkan Tütüncü, ilçe gezisi sırasında ilk olarak esnafın kapısını çaldı. Tütüncü, esnafa yönelik ilk ziyaretini Gazipaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası’na gerçekleştirdi. Gazipaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Tütüncü, “Biz gittiğimiz her yerde önce esnafımızın kapısını çalıyoruz.” dedi. Esnaf ziyaretine eşlik eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere ile Antalya’da birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yürüttüklerine değinen Başkan Tütüncü, “Biz her zaman esnafımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Burada ilçe başkanımız bizim gören gözümüz, işiten kulağımız.” diye konuştu. Gazipaşa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Şahin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. 

ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Gazipaşa ziyareti sırasında Başkan Tütüncü’nün ikinci durağı yine esnaf oldu. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ve yönetimini ziyaret eden Başkan Tütüncü, her yerde önce esnafı ziyaret ettiklerini yineleyerek, “Çünkü, esnafımız bizim için çok kıymetli ve değerli. “ dedi.  Oda yönetimine başarı dileklerini de ileten Tütüncü, “Bir yerde birlik ve beraberlik ruhu varsa orada başarı vardır. Birlik ve beraberlik ruhunu yaşattığınız için şehre yansıttığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Esnaf teşkilatlarının, esnaf birliklerinin, esnaf odalarının bizim toplumsal yapımız içinde de çok önemli yeri var.  Bunun yanında kendi aranızdaki dayanışmada, sevgiyi büyütmede, kardeşliği derinleştirmede çok etkilerinin olduğunu düşünüyorum.  Esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi isterim. Yapmamız gereken ne varsa sizlere bir telefon kadar yakınız. “ diye konuştu. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez de, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

TARIM ŞEHRİMİZİN EN ÖNEMLİ EKONOMİ KALEMİ

Başkan Tütüncü, beraberindeki heyetle birlikte Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Şimşek ve yönetimini de ziyaret etti. Tütüncü,  kongrelerini tamamlayan ve yeni döneme doğru ilerleyen teşkilatı ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretler vesilesiyle hem esnaf odalarını hem de ziraat odalarını ziyaret etmeyi de kendilerine görev ithaf ettiklerini söyledi.  “Çünkü biz gittiğimiz her ilçede esnaf odalarımıza, ziraat odalarımıza büyük ilgi gösteriyoruz. “ diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Tarım şehrimizin en önemli ekonomik kalemlerinden birisi… İlçemizin Antalya tarımına katkısı, Antalya’nın Türkiye tarımına etkisi son derece önemli, kıymetli… Şehrimizi tarım şehri haline getirmek, tarımsal girdilerimizi ekonomik olarak artırmak bizim için çok kıymetli. Gazipaşa’daki bütün tarım sektörünün çalışanlarına, kıymetli üreticilerimize, çiftçilerimize sağlık, afiyet, başarı ve bol kazançlar diliyorum. Rabbim topraklarımıza bereket, hanelerimize bereket versin.” dedi.  Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Şimşek de, Başkan Tütüncü’ye  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

TÜTÜNCÜ, LİSELİ GENÇLERLE BULUŞTU

Başkan Tütüncü, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek, ‘Gençlik Buluşmaları’nın konuğu oldu. Başkan Tütüncü, öğrencilere okul hayatını, öğrencilik yıllarındaki hedeflerini, siyaset yolculuğunu ve 700 bin nüfuslu Kepez ilçesini anlattı. Tütüncü, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Gün boyu çok kıymet verdiği esnaf ziyaretlerini sürdürecek olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  AK Parti İlçe Teşkilatını, Kahyalar Eski Belde Belediye Başkanı Ali Büyükakça’yı, ziyaret edecek. Tütüncü, Gazipaşa da hasta ziyaretleri ve taziye ziyaretleri de gerçekleştirecek.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.