BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ’NE ÖZEL PROGRAM

Antalya Büyükşehir Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıldönümünü “Vatan Sağ Olsun” isimli program ile anacak. 

16 Mart 2022
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ’NE ÖZEL PROGRAM

Çanakkale Zaferi’nin 107.yıldönümü nedeniyle, tüm şehitlerimizi bir kez daha anmak için Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından özel bir program hazırlandı. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği İcra Heyetleri’nin birlikte sahneleyecekleri  “Vatan Sağ Olsun” Çanakkale Zaferi Özel Konseri 19 Mart 2022 Cumartesi günü Saat 20:30’da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilecek. Özel bir repertuvar sunacak olan TSM İcra Heyeti, Şef Aydemir Tuncer yönetiminde; THM İcra Heyeti ise Şef Yiğit Aktı yönetiminde izleyicilerin karşısına çıkacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.