ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADILAR

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa’nın Sultanlarıyla ligde bitime 1 hafta gelen şampiyonluğu kutladı. Sultanlar Ligi’ne çıkacak takımların belli olacağı flay-offlara lig lideri olarak katılacak takımı kutlayan Başkan Uysal, “Kapasitemiz Sultanlar Ligi’ne çıkabilecek durumda” dedi. 

11 Mart 2022
ŞAMPİYONLUĞU PASTA KESEREK KUTLADILAR

 Başkan Uysal ve Kulüp Başkanı Özcan Yılmaz, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımının antrenmanını ziyaret etti. Başkan Uysal ve Kulüp Başkanı Yılmaz, yedek kulübesinden bir süre antrenmanı izledi.

 Cumartesi deplasmanda oynayacağı Edremit Belediyesi Altınolukspor maçının yanı sıra artık Sultanlar Ligi’ne çıkacak takımların belli olacağı play-off içinde hazırlanan takımın antrenmanı yaklaşık 2 saat sürdü. Başantrenör Ali Kamberoğlu, antrenmanı sık sık kesip öğrencilerine uyarılarda bulunurken deplasmanda oynayacağı lig maçının ardından 22-24 Mart’ta Bursa’da yarı final play-off karşılaşmaları için parkeye çıkacak sporcuların hırsı dikkat çekti.

 Antrenmanın ardından teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelen Başkan Uysal, “Bence, Bursa’da yapmamız gereken tek şey tüm setleri maçın 5’inci setiymiş gibi oynamak. Yapmamız gereken tek şey bu. Bu duyguyla oynamak ve yüzde 100 kapasitemizi sahaya yansıtmak. Bizim kapasitemiz Sultanlar Ligi’ne çıkabilecek durumda” diye konuştu. Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından Kulüp Başkanı Yılmaz, sporcular ve teknik heyetle şampiyonluk pastasını kesti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.