HAYATPARK’TA KARADENİZ RÜZGARI ESECEK

Konyaaltı Belediyesi ile Antalya Karadenizliler Derneği işbirliğiyle 13 Mart Pazar günü ‘Hamsi ve Kuymak Şenliği’ düzenlenecek. 

10 Mart 2022
HAYATPARK’TA KARADENİZ RÜZGARI ESECEK

 Konyaaltı Belediyesi ve Antalya Karadenizliler Derneği, 13 Mart Pazar günü ‘Hamsi ve Kuymak Şenliği’ düzenliyor. HayatPark’ta saat 14.00’te başlayacak şenlikte hamsi ve kuymak ikramı yapılacak. Karadeniz Halk Müziği’nin sevilen sesleri Onay Şahin ve Apolasa Lermi’nin sahne alacağı şenlikte, vatandaşlar kemençe eşliğinde horonlar oynayacak. Vatandaşları Hamsi ve Kuymak Şenliği’ne davet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Konyaaltı’nda şenliğe katılan misafirlerimiz Karadeniz’in kendine özgü güzelliklerine şahitlik edecek. Şenliğimizde hamsi ve kuymak ikramımızla damaklara da hitap edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.