4. KEPEZ KİTAP FUARI’NDA BALKÖPÜĞÜM İLE TATLI BİR SÖYLEŞİ

Oyuncu, sunucu ve ‘Balköpüğüm’ adlı çocuk kitapları yazarı Ceyda Düvenci, 4. Kepez Kitap Fuarı’nda 6 Mart Pazar günü saat 14:00’da hayranlarıyla buluşacak. 

02 Mart 2022
4. KEPEZ KİTAP FUARI’NDA BALKÖPÜĞÜM İLE TATLI BİR SÖYLEŞİ

Kepez Belediyesi’nin, 4. Kitap Fuarı 4-13 Mart tarihlerinde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kitapseverlere kapılarını aralıyor. Fuar, kitapseverleri binlerce kitap, okurları da usta yazarlarla bir araya getirecek. Oyuncu, sunucu ve “Balköpüğüm” diye seslendiği kızının hikayesini anlattığı çocuk kitapları yazarı Ceyda Düvenci de hayranlarıyla buluşacak. Düvenci, 6 Mart Pazar günü saat 14:00’da “Bana İyi Gelen Size İyi Gelsin” konulu söyleşi ve imza günüyle Kepez Kitap Fuarında yerini alacak.  Ceyda Düvenci, Bal Köpüğü ile Tatlı Bir Macera, Bal Köpüğü ile Tatlı Bir Merhaba, Tatlı Bir Sürpriz gibi çok okunan çocuk kitaplarının yazarı…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.