BEKİR DEVELİ İLE BİZİM HİKAYEMİZ, KEPEZ KİTAP FUARI’NDA

Ünlü yazar ve program yapımcısı Bekir Develi, Kepez Belediyesi’nin Kitap Fuarı’nda 13 Mart Pazar günü saat 16.00’da hayranlarıyla buluşacak. 

02 Mart 2022
BEKİR DEVELİ İLE BİZİM HİKAYEMİZ, KEPEZ KİTAP FUARI’NDA

Kepez Belediyesi’nin 4-13 Mart tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı’na çok sayıda yazar katılacak. Okurlar, her gün söyleşi ve imza günleriyle çok sevdikleri eserlerin yazarlarıyla bulaşacak.  Ünlü yazar ve program yapımcısı Bekir Develi de, 4. Kepez Kitap Fuarı’nda hayranlarıyla bir araya gelecek. Aile İçinde, Allah Cümlemizi Korusun, Fabrika Ayarı, Herkes İçin Siyer Mekke Dönemi, Herkes İçin Siyer Medine Dönemi gibi bir çok kitabın yazarı Bekir Develi, 13 Mart Pazar günü saat 16.00’da Bizim Hikayemiz konulu söyleşi ve imza günüyle 4. Kepez Kitap Fuarı’nda olacak.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.