HOSTESE UÇAKTA TACİZ!

11 Şubat'ta İsviçre'den transit olarak Türkiye'ye, sonrasında da İsrail'e giden uçakta şok edici bir olay yaşandı. 

01 Mart 2022
HOSTESE UÇAKTA TACİZ!

İsviçre'de bankacı olarak çalışan 64 yaşındaki Claude T., İsrail'e gitmek için Türkiye aktarmalı uçağa bir bilet aldı. Uçakta hostes olarak görev alan 26 yaşındaki Yelda Y. ise bir süre sonra yolculara içecek servisi yapmaya başladı.

 

 Hostesin içecek servisi yaptığı esnada eteğinin altından fotoğrafını çeken Claude T., telefonunun patlayan flaşıyla yakayı ele verdi. Fotoğrafının çekildiğini fark eden genç kadın çılgına döndü. Hostes Yelda Y., Uçak Sabiha Gökçen Havalimanına iner inmez Claude T. 'den şikayetçi oldu.

 İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken adliyeye getirilen şüpheli adam, İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'nde tercüman eşliğinde savunmasını yaptı. Hem İsviçre hem de İsrail vatandaşı olduğunu ve İsviçre'de bir bankada çalıştığını belirten şüpheli, hostesin etek altı görüntülerini de bilinçli olarak çekmediğini iddia etti.

 Savunmasının devamında şüpheli adam, 'Hostes uçakta içecek servisi yapıyordu. Ben meyve suyu alıp telefonumla ilgilenirken telefonu dizimin üstüne koydum. Bu sırada nasıl olduysa kamera açılmış olmalı. Yanlışlıkla olmuştur. Ben kesinlikle telefonun kamerasını açık bir şekilde bacağıma koymadım. Muhtemelen hanımefendi görüntüyü görünce bilerek yaptığımı düşünüp yanlış anladı' şeklinde konuştu.

 

Hakimin olay sonrası telefonundaki görüntüleri silip silmediğini sorması üzerine ise şüpheli adam, 'Ben telefondan bir şey sildiğimi hatırlamıyorum. Kasten görüntü almadığım için aynı şekilde onları kasten silmiş değilim. Hanımefendi bana kızıp bağırdı. Ben tartışma anında ne yaptığımı çok hatırlamıyorum. Sildiysem de telefonumun çekmesi gibi kazayla olmuş bir şeydir. Bilinçli olarak silmedim' dedi. Hakimlik, şüphelinin 10 gün içinde 150 bin lira kefalet yatırması koşuluyla yurtdışına çıkabileceğine karar verince, Claude T., 150 bin lirayı yatırdı ve yurtdışına çıktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.