KEPEZ’DE HENTBOL TAKIMI KURULUYOR

Hentbol branşında da yer almak isteyen Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün hentbol takımına seçilen 35 öğrenci, çalışmaya başladı 

17 Şubat 2022
KEPEZ’DE HENTBOL TAKIMI KURULUYOR

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün 11'inci branşı olarak açılan hentbol takımının minik öğrencileri, gelecekteki lig takımlarının temelini oluşturdu. Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu'nun 2, 3 ile 4'üncü sınıflarından seçilen 35 kız ve erkek öğrenci, son 3 aydır okul bahçesindeki şişme salonda antrenman yapıyor. Önce kondisyon, top tutma ve sürme, atış kolu düzeltme eğitimlerini alan çocuklara, Süper Lig takımı Anadolu Hentbol'un orta ve sol kanat oyun kurucusu Esra Karaman antrenörlük yapıyor.

HEDEF SPOR YAPTIRMAK

Hafta sonları 2'şer saat antrenman yapan minik hentbolcuları sürekli ziyaret eden kulübün hentbol sorumlusu Mustafa Şimşek, ''Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü ve kulüp başkanımız Hakan Çatal'ın desteğiyle yeni bir branş açtık. Kepez'de spor yapmayan çocuğun kalmaması yönündeki gayretlerimiz doğrultusunda, branş çeşitliliği sunarak daha fazla öğrenciyi spor disipliniyle tanıştırıyoruz'' diye açıklama yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.