MİLLİ EKONOMİYE KATKI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, doğalgaz dağıtım şirketi Enerya’yla imzalanan protokolle altyapı çalışmaları sırasında bozulan cadde ve sokaklarda asfaltlamanın maliyeti karşılığında belediyece yapılacağını belirterek, “Böylece hem milli ekonomiye katkı hem de işlerin daha disiplinli ve sistematik yapılmasını sağlıyoruz” dedi. 

15 Şubat 2022
MİLLİ EKONOMİYE KATKI

Muratpaşa Belediyesi ve Enerya arasında doğalgaz altyapı çalışmaları sırasında bozulan cadde ve sokakların asfaltlanması ve yenilenmesine ilişkin protokol belediye hizmet binasında imzalandı. Protokol Belediye Başkanı Uysal ve Enerya Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu arasında imzalandı. 

Başkan Uysal, Muratpaşa’da doğalgaz altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını söyledi. Ancak altyapı anlamında henüz işlerin tam anlamıyla bitmediğini dile getiren Başkan Uysal, imzaladıkları protokolle doğalgaz altyapı çalışmaları sırasında bozulan cadde ve sokaklarda tamir ve onarımın yüklenici firma tarafından yapılması gerektiğini dile getirdi.

Ancak bu durumun aksamalara ve gecikmelere neden olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Firmanın yükümlülüklerini bedeli mukabilinde kısmen devralıyoruz. Bu hem milli ekonomiye bir katkı oluyor hem yollarımızın daha az tahrip olmasını sağlıyor. İşlerin daha derli toplu, disiplinli ve sistematik yürümesini sağlıyor” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.