TÜTÜNCÜ, TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEKLERİNİ BİLİMFEST’E DAVET ETTİ

Kepez Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle Dokumapark’a kurulan Akdeniz’in ilk ve tek bilim merkezi olan Antalya Bilim Merkezi, 31 Mart ve 2 Nisan 2022 tarihlerinde BİLİMFEST’e kapılarını açıyor. Dev organizasyon için Ankara’ya giden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, savunma sanayinden bilim ve teknolojiye kadar Türkiye’nin gözbebeği kurumlarını BİLİMFEST’e davet etti. 

10 Şubat 2022
TÜTÜNCÜ, TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEKLERİNİ BİLİMFEST’E DAVET ETTİ

Kepez Belediyesi dev bir organizasyona hazırlanıyor. Kepez Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle Dokumapark’a kurulan Akdeniz’in ilk ve tek bilim merkezi olan Antalya Bilim Merkezi, BİLİMFEST’e ev sahipliği yapacak. 31 Mart ve 2 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek Antalya BİLİMFEST, Türkiye’nin gözbebeği kurumlarını ağırlayacak.  Savunma sanayi, bilim ve teknoloji kuruluşlarının yerli ve milli ürünleri de festivalde tanıtılacak. Türkiye’nin dört bir tarafından katılımın sağlanacağı BİLİMFEST, söyleşiler, sergiler, görsel şovlar ve 100’ün üzerinde atölye çalışması ile Antalyalılara bilimin ışığında buluşturacak. 

Savunma sanayi, bilim ve teknoloji devleri katılacak

Dev organizasyon için Ankara’ya giden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye’nin gözbebeği kurumlarını Antalya BİLİMFEST’e davet etti. Başkan Tütüncü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, TÜBİTAK Uzay Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mesut Gökten, gençlere havacılık ve uzay alanında yepyeni ufuklar açan Prof.Dr. Temel Kotil’i ziyaret ederek, BİLİMFEST’e davet etti. Ziyaretlere, Kepez Belediyesi’nin AK Parti Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Serhat Demir’de eşlik etti.  Tütüncü, geçtiğimiz hafta da Ankara ziyareti sırasında Savunma Sanayi Akademisi, Türkiye Uzay Ajansı, , TÜBİTAK, TÜBİTAK SAGE ve HAVELSAN yetkililerini festivale davet etmişti. Antalya’da 31 Mart ve 2 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenecek BİLİMFEST’e Savunma Sanayi Akademisi, HAVELSAN, ROKETSAN, ASELSAN, Türk Havacılık Uzay Sanayi, Türkiye Uzay Ajansı, TÜBİTAK, Tübitak Sage, Tübitak BİLGEM, TÜBİTAK MAM, TÜBİTAK UZAY, Solo Türk ve Türk Yıldızları, TÜMOSAN gibi Türk sanayi ile bilim ve teknolojisine önemli katkılar sunan kurumlar katılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.