SEYHAN SOYLU, SEREN SERENGİL’ E ZİNA YAPMA DEDİ. GELİNLİK GÖNDERDİ!

Flash Tv’ nin sansasyonlarıyla bilinen ve en çok izlenen programı “AL SANA HABER” in moderatörü Seyhan Soylu, her gün programında değişen ünlü yorumcuları seyirciyle buluşturuyor. Bugün AL SANA HABER masasında Erol Köse, Nihat Doğan, Başak Çokan ve Sevim Alan vardı. 

10 Şubat 2022
SEYHAN SOYLU, SEREN SERENGİL’ E ZİNA YAPMA DEDİ. GELİNLİK GÖNDERDİ!

 Geçtiğimiz günlerde Ece Erken hakkındaki sözleriyle olay yaratan Seyhan Soylu, kendisine suç duyurusunda bulunan Ece Erken'e elindeki zemzem suyuyla gönderme yaparak “Hemen gidip bizi şikayet ettin, duramadın. Gündemden düşersin diye korkuyorsun. Evli adamlarla kırıştırırsam, ben de metres olurum. Yalan mı? Sen kocanın katillerinden biriyle tatilde değil miydin? İman başka bir şeydir, ben senin 6 ay sonra ne yapacağını da biliyorum. Şimdi indireceksiniz kalan mirası... Redd-i miras yap da inanayım samimiyetine. Gülben Ergen bile senin yanında zemzem suyuyla yıkanmış kalır” diyerek canlı yayında elindeki Yasin- i Şerif’ i havaya kaldırarak Erken’ i imana davet etmişti.

Bugün Söylemezsem Olmaz programında yaşanan bir gelişme Seyhan Soylu’ yu çıldırttı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ nun olay günü yanında olan ve vurulan şoförünün annesi Söylemezsem Olmaz’ a telefonla bağlanarak Seyhan Soylu hakkında sert açıklamalar yaptı.

Fatma Bilmez programda “Ece hanıma saldırılar var. Sosyal medyalardan, programlardan. Yahu kadının içi yanıyor içi. Kocası öldürülmüş. Sen kalkmışsın seccade al, tespih al. Sen kimsin ya? Sen ilk önce kendine bak ya. Böyle insanlık olmaz. Onun yaptığı büyük ahlaksızlık. Sen git önce insanlık ve ahlak terbiyesi al ondan sonra çık Ece Hanım’ a laf söyle” diyerek ahlak dersi vermeye çalışması ve Seyhan Soylu’ nun yakın arkadaşı olan Seren Serengil’ in de kadının sözlerini desteklemesi üzerine Seyhan Soylu küplere bindi. Masada yorumculardan da tepkiler gecikmedi.

Seyhan Soylu; “Sallamazsam Olmaz’ a Şafak’ ın şoförünün annesi bağlanmış. Bana ‘Sen Kimsin?’ diyor. Ben sizler gibi dava açmam. Ne dersen de umurumda değil. Ama daha güzel bir bomba patlatayım hanımefendi.  Ben Yeşilköylüyüm. Oraya arada sırada takılan kolpaçinolardan değilim. Anladın mı hatun?  Seccad Yeşiller, Ali Yasaklar, Kadir Yasaklar semtimizin efendi, güzel çocukları onlar. Bizleri görünce ceket iliklerlerdi. Oradaki kavga esnasında saygısızlık falan yapılmıyor. Ortada ağır tahrik var. ” derken söze Nihat Doğan girdi.

Nihat Doğan; “Bir dakika. Kadın sana ahlaksız diyor Seyhan. Biz burada sevmediğimiz insanlar hakkında bile konuşurken birileri dozu aştığında dahi müdahale ediyoruz. Yanlış bu ne ya? Seren, Bircan, Arto vallahi kusura bakmayın sizi bu kadar seven, bu kadar yanınızda olan ki Seren’ in çok fazla yanında olmuştur. Aleni bir şekilde Seyhan’ a ahlaksız denmesi ve sizin buna çanak tutmanız beni çok üzdü ” dedi.

Başak Çokan “Bence kadının konuşmasından ziyade, kadına müsaade edenlere söylemek gerekiyor. Kusura bakmayın. Magazin programları hiçbir zaman birbirlerini hedef göstermemeli. Birileri çıkıp başka programdaki birilerini rencide etmeye başladığında o konuyu orada kapattırmalısınız. Eleştiri yapabilir, Seyhan hanıma katılmıyor olabilir ama hakaret ettirmemelisiniz.”

Seyhan Soylu çok önemli açıklamalar yaptı ve açtı ağzını yumdu gözünü;  “Benimle ilgili ahlaksız diyerek hakaret eden hatun sana sesleniyorum. Orada Zemzem suyu koydum ya,  gerçekten arınsın diye yaptım. Timsah gözyaşları dökülmesin diye yaptım. Tövbe etsin ki bir daha başka yuvalara sirayet etmesin diye yaptım. Kötülük etmedim. Biz kimseye iftira atmayız. Ama senin oğlun o kavga esnasında bitirimlik yapıp küfür etmemiş olsaydı Şafak şu an yaşıyor olabilirdi. İlk defa söylüyorum burada senin oğlun araya girip küfür ve hakaret ettiği için çocuk silahı çekti. Oradaki bütün garsonlara da sordum. İlk senin oğlun başlatmış küfrederek.

Gelelim o masaya. Sallamazsam Olmaz masasına. Be canlarım Şafak hayattayken casinolara birlikte gidip eğlenmediniz mi? Sizin cebinizde ne para var ki 3-5 Bin Dolar kaybediyorsunuz? Aklınızı alırım sizin. Öyle Sallamazsam Olmaz yok. Sallarsam vur duvara yaparım. Burası aslanların yeri çakallara yem olmayız. Çakallar leş yer insanlara iftira atar. Millete ahlak dersi verir ama kendileri zina yapar. Sonra da zina yasasını isterler. Kendiniz nikahsız ilişkiler yaşayacaksınız sonra da masum olup milleti konuşturacaksınız. Benimle de kanki olacaksınız. Böyle kankilik değil,  böyle kanım olsa kanımı boşaltırım. Benim kimsenin sandalyesine ihtiyacım yok. Şampiyon belli. Bana ahlaksız diyor kadın o da evet haklısınız diyerek tasdikliyor. Kendi arkadaşınız olunca torpil yapıyorsunuz. Ayrıca bu kadar tasvip ediyordun da o kadını niye oradan kovdunuz da Seren Serengil oturdun o koltuğa. Bircan’ ı oradan yollayacaktınız da denk düşmedi” diyerek canlı yayında stüdyoya gelinlik getirtti.

Soylu; “Serenciğim geçen gün adliyeye gelinlikle gitmiştim kandırıldığım için. Sen kandırılmadın. Çocuğu kaptın. Bu gelinliği sana hediye ediyorum Serenciğim. Zinanın suç olduğunu hukuktan isterken kendi ilişkilerini gözden geçirmen için bunu hediye ediyorum. Kötü bir şey demiyorum. Zina yasaklanmalı diyorsun ya nikah şahidin olurum canım. Zinadan muzdaripsen önce aynı evde yaşadığın adama nikah yapar öyle otururuz. Biz ahlaksızlığa son vermek için buradayız. Ahlaksızlığı cilalamak üzerine su dökmek için burada değiliz”  derken

Nihat Doğan; “Acımız var diyorsunuz, bizim evimizden bir cenaze çıktığında 40 gün yemek pişmez, 40 gün yas tutulur. Siz 40 saniye yas tutmadınız. İnstagrama giriyorsunuz, sosyal medyadasınız, storyler atıyorsunuz. Televizyonlara röportaj veriyorsunuz. Adamın 7 si dolmadan televizyona bağlanıp Seyhan Soylu’ ya hakaret edip ahkam kesiyorsun. Eğer biraz yüreğin varsa Şafak’ ı vuranlara ahkam kes. Acınızı yaşayın biraz”  dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.