ANTALYA’da yılbaşı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor

ANTALYA’da yılbaşı hazırlıkları sürüyor. Esnaf vitrinlerini yılbaşı mesajları ile süslerken, hazırlanan yılbaşı sepetleri ve pastaları damak tadına hitap ediyor. 

16 Aralık 2021
ANTALYA’da yılbaşı hazırlıkları tüm hızıyla  sürüyor

ANTALYA’da yılbaşı hazırlıkları sürüyor. Esnaf vitrinlerini yılbaşı mesajları ile süslerken, hazırlanan yılbaşı sepetleri ve pastaları damak tadına hitap ediyor.
Antalya’da işletmeler yılbaşı hazırlıklarını sürdürüyor. Vitrinlerini süsleyen işletmeler, yılbaşı gecesini evinde geçirmek isteyenler için alternatif yılbaşı sepetleri hazırladı. Farklı içeriklere sahip sepetlerin fiyatları 100 ile 650 TL arasında değişiyor.
Antalya’da bir pastane işletmesinin yaptığı, ‘Özel Yılbaşı Sepeti’ adlı sepeti, spesiyal çikolata, kestane şekerleri, draje çeşitleri, fıstıklı lokum, dibek kahvesi, karışık çerezler, akide şekeri ve konfeti ile süslendi. Sepetin fiyatı ise 650 TL olarak belirlendi. Özel yılbaşı sepetinin yanı sıra, spesiyal çikolatalar da yılbaşı kutuları içinde vitrindeki yerini aldı. Spesiyal çikolatalar 65 TL ile 180 TL arasında satışa sunuldu. Süslü kutularla satılan drajeler ise 50 TL fiyatla alıcı buluyor. Yılbaşı özel madlen çikolata serisi de 98 TL ile 130 TL arasında.
Özenle hazırlanan, farklı zevklere hitap eden yılbaşı sepetlerinin yanı sıra yılbaşına özel kurabiye, yılbaşı pastaları ve özel Noel tasarım pastalar da yapılacak. İşletme Müdürü Cengiz Ayne, kurabiye şekillerinin müşterinin isteğine göre şekilleneceğini anlattı. Yılbaşı pastalarının ise 4, 6, 8 ve 12 kişilik hazırlanacağını hatırlatan Ayne, fiyatlarının ise 80 ile 160 TL arasında değiştiğini kaydetti.
Yılbaşı sepetleri, büyük marketlerin vitrinlerinde ve online satış mağazalarında da satışa çıktı. 99 TL ile 155 TL arasında satılan sepetler, çikolatadan bisküviye, içecekten kuru yemişe kadar farklı damak tatlarına göre oluşturuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.