Kepez 6 bin 559 kişiye iş kapısı oldu

Kepez Belediyesi’nin Kariyer İş Geliştirme Merkezi, istihdamın artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 6 bin 559 kişiye iş kapılarını araladı. 

15 Aralık 2021
Kepez 6 bin 559 kişiye iş kapısı oldu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 2019 yerel seçimlerinde vaat ettiği 123 projeden biri olan ‘Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi’ Antalyalılara iş kapılarını aralamaya devam ediyor. İstihdam sağlamak ve ekonomiye destek olmak amacıyla kurulan  ‘Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi’ne 2019 yılı Temmuz ayından itibaren 11 bin 679 kişi başvuruda bulundu. Kepez Belediyesi, Kariyer İş Geliştirme Merkezi’ne ‘İş arıyorum’ diyerek, başvuruda bulunan kişileri meslek ve çalışmak istedikleri alanların iş sektörleriyle sık sık bir araya getirdi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde konforlu bir ortamda gerçekleştirilen buluşmalarda, iş arayanlar güvenli bir ortamda, daha iyi iş imkanlarıyla buluşturuldu. Kepez Belediyesi’nin Kariyer İş Geliştirme Merkezi,  istihdamın artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 6 bin 559 kişiye iş kapılarını araladı. Kariyer İş Geliştirme Merkezi’ne başvuranlara turizm, zincir market, fabrika, tekstil atölyesi ve kreş gibi bir çok mesleki alanlarda iş imkanları sunuldu.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.