Büyükşehir Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi hızla sürüyor

Antalya'da yaşan sahipsiz sokak hayvanları için Türkiye'nin en modern tesislerinden biri yapılıyor. 1312 kedi ve 732 köpek kapasiteli tesisin inşaatı hızla sürüyor. 42 bin metrekare alandaki inşaat tamamlandığında can dostlar, yerden ısıtmalı ve modern yeni yaşam alanlarına kavuşacak. 

15 Aralık 2021
Büyükşehir Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi hızla sürüyor

Antalya’da yaşan sahipsiz sokak hayvanları için Türkiye’nin en modern tesislerinden biri yapılıyor. 1312 kedi ve 732 köpek kapasiteli tesisin inşaatı hızla sürüyor. 42 bin metrekare alandaki inşaat tamamlandığında can dostlar, yerden ısıtmalı ve modern yeni yaşam alanlarına kavuşacak.

 

Hayvan dostu Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde inşa ettiği Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde betonarme işleri tamamlandı. Duvar ve sıva imalatlarının da sona yaklaştığı projede, önümüzdeki haftalarda dış cephe boyaları yapılacak. Proje, tamamlandığında 1312 kedi, 732 köpek kapasitesiyle Türkiye’nin en modern ve en üst seviye imkanlarını bünyesinde barındıracak. 

MODERN TESİS

Ekiplerin hummalı çalışmalarıyla projenin inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. 42 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projede 6 bin 800 metrekare kapalı alan bulunuyor. Proje, geniş barınak ve yaşam alanları, yerden ısıtmalı ve modern soğutma sistemleri ile can dostlara muhteşem bir yuva olacak. 

BETON İŞLERİ BİTTİ 

Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde binaların duvar, sıva, alçı, mermer imalatları yüzde 90 oranına ulaştı. Tesisin elektrik ve su bağlantıları da yapıldı. Alt yapı tesisat işlerine başlanılan projede yangın hidrandı ile yağmursuyu alt yapıları ve pis su alt yapı imalatlarında sona gelindi.

HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde kedi ve köpekler için ayrı ayrı serbest dolaşım alanı, yavrulu anne, engelli kedi, hasta reviri, yoğun bakım, operasyon öncesi ve sonrası bölümleri ile karantina, ön kayıt ve acil müşahede bölümleri yer alacak. Buna ek olarak yasaklı ırk köpekler için de bir bölüm olacak.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.