MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YANGINZEDE AİLELERE GIDA DESTEĞİ

28 Temmuz 2021 tarihinde meydana gelen Türkiye’nin en büyük yangın felaketinde Manavgat’ta 106 mahallenin 47’sinde toplam 70 bin hektar tarım ve orman alanı kül oldu, 2 bin 500 bina kullanılamaz hale geldi, 100 bin nüfus olumsuz etkilendi. Büyük yangın felaketinde günlerce uyumadan koşuşturan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yangın sonrasında da “Küllerimizden Yeniden Doğarız” sloganıyla Manavgat halkını bir an bile yalnız bırakmayarak yaraları sarmaya devam ediyor. 

10 Aralık 2021
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YANGINZEDE AİLELERE GIDA DESTEĞİ

BAŞKAN SÖZEN HER AN YANLARINDA

Başkan Sözen, her türlü zorluğa ve imkansızlıklara rağmen halkının yanında olarak gözyaşlarını kurutmaya çalışıyor. Başkan Sözen’in talimatıyla çalışan Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, yangın atlatmış mahallelerde önceden tespiti yapılmış yangınzede ailelere yaptığı gıda yardımlarını da rutin olarak sürdürüyor. “Zor günleri birlikte aşacağız” diyerek yola çıkan Manavgat Belediyesi ekipleri, yangın atlatmış 47 mahalledeki yangınzede ailelerin kapılarını tek tek çalmak suretiyle, gıda kolilerini teslim etti. Ekipler, konteynerlarda yaşayan, evleri hasar görmüş ve tamamen evlerini kaybettiği için yeni yaşam alanlarına yerleşmiş aileleri unutmadı.  

 

DERTLERE DERMAN OLUYORUZ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibinin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirten yangınzede vatandaşlar, her ihtiyaç duydukları anda belediye ekiplerinin yanlarında buldukları için mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “İçimizi, yakan felaketten sonra halkımızın acılarını dindirmek ve yaraları hep birlikte sarmak amacıyla dur durak bilmeden çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Manavgat Belediyesi ailesi olarak, hemşerilerimize nasıl daha iyi imkanlar sunabiliriz ve onların derdine derman oluruz diye devamlı yanlarında oluyoruz. Manavgat Belediyesi’nin imkanları, halkın imkanlarıdır. Halkın evi olan Manavgat Belediyesi, tüm vatandaşlarımızın yanında olarak onların yarasını sarmaya devam edecektir” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.