SEYHAN SOYLU’ DAN NİHAT DOĞAN’A 1.5 MİLYONLUK HEDİYE

Flash Tv’ de hafta içi her gün 15.00 – 17.00 saatleri arasında yayınlanan moderatörlüğünü Seyhan Soylu’ nun yaptığı “Seyhan Soylu ile AL SANA HABER” yine zirvede kalmaya devam ediyor. 

30 Kasım 2021
SEYHAN SOYLU’ DAN NİHAT DOĞAN’A 1.5 MİLYONLUK HEDİYE

Flash Tv’ de hafta içi her gün 15.00 – 17.00 saatleri arasında yayınlanan moderatörlüğünü Seyhan Soylu’ nun yaptığı “Seyhan Soylu ile AL SANA HABER” yine zirvede kalmaya devam ediyor. Yayınlandığı günden beri 7’den 70’ e herkesin ilgisini çeken ve en çok konuşulan program olma özelliğini kaybetmiyor. Farklı kimliklerden oluşan ünlü yorumcuları kadrosuna dahil ederek yoluna tüm hızıyla devam eden “AL SANA HABER”, Nihat Doğan, Bahar Candan, Ebru Polat, Tuğba Ekinci’nin ardından geçtiğimiz hafta programa ünlü magazin duayenlerinle anlaştı.

 

Seyhan Soylu transferlerine ünlü güzellik merkezi sahibi Sevim Alan’ ı da dahil etti. Artık her pazartesi Nurcan Sabur ve Sevim Alan ‘’ ALSANA HABER ‘’ ekibine yorumcu olarak dahil oldu. 

 

Geçtiğimiz günlerde Seyhan Soylu; “Serpil Çakmalı, Banu Alkan Nihat Doğan için birbirine girdi.” dedi ve magazin dünyasında bu sözler bomba gibi patladı. Seyhan Soylu bir ertesi günü programda ‘’ Nihat Doğan 17 yaşındayken Serpil Çakmaklı ile sahte kimlikle beraber oldu ve Serpil Nihat’ın 17 yaşında olduğunu öğrenince çocuğu aldırdı. Kadını Amcasının oğlunun kimliğini gösterip ‘’ Ben 26 yaşındayım diye kandırdı. ‘’ deyince Nihat Doğan Seyhan Soylu’ nun ağzını kapadı ve program sonunda Nihat Doğan; ‘’ Seyhan Soylu beni rezil ettin. Ben programı bırakıyorum. Hayatımda biri var ablacığım, senin yüzünden ilişkim zedelendi. Kusura bakma ayrılıyorum. ‘’ deyince Seyhan Soylu’ da Nihat Doğan’ın gönlünü almak için ünlü güzellik merkezi salonları sahibesi Sevim Alan’ dan Nihat Doğan’a 1.500.000 Milyon değerindeki Bağcılar şubesini satın alıp Nihat Doğan’a hediye etti.

Seyhan Soylu bugünkü canlı yayın programında ‘’ Aman Nihat’ım bana kızmış, gönül koymuş, canım kardeşime bende yeğenleri, kardeşleri başında durur, yeni bir gelir, yepyeni bir iş kapısı olsun diye Sevim Alan’ dan 1 şube satın aldım. Kardeşime çok yakışacak. Onu üzdüm. Onun gönlünü almak içinde Bağcılar şubesini Nihat’ıma satın aldım. Şimdi ona bu güzel hediyeyi canlı yayında Sevim alan ile imza atarak resmileştireceğim.’’ dedi ve stüdyoya bir anda İstanbul Bando Akademi ekibini davet etti. Konfetiler eşliğinde imzalar atıldı. Seyhan Soylu 1.5 Milyon karşılığın da da Nihat Doğan ile 1 yıllık canlı yayında imzasını da yenilemiş oldu.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.