Motodrag şampiyonası hafta sonu Kepez’de

Türkiye Motosiklet Federasyonunun 2021 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışları 20-21 Kasım’da Kepez’de düzenlenecek. 

17 Kasım 2021
Motodrag şampiyonası hafta sonu Kepez’de

Kepez’de heyecan bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Off-Road yarışlarına ev sahipliği yapan Kepez Belediyesi, bu hafta sonu da motor yarışı tutkunlarını ağırlayacak. Türkiye Motosiklet Federasyonunun 2021 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışları 20-21 Kasım’da Kepez’de düzenlenecek. Kepez Belediyesi’nin Odabaşı Mahallesi’nde hız tutkunlarının hizmetine açtığı drag pistindeki yarışlara Türkiye’nin dört bir tarafından sporcular katılacak. Sezonun dördüncü yarışları 20 Kasım Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 21 Kasım Pazar günü ise yerini heyecanlı yarışlara bırakacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.