Tütüncü, “Vakit yepyeni kalpler kazanma vakti”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemi dolayısıyla ara verdiği ev ziyaretlerine, normalleşme sürecine geçilmesinden sonra yeniden başladı. Başkan Tütüncü, “Vakit yepyeni kalpler kazanma vakti.” diyerek, ilçe sakinlerinin evlerine konuk oluyor. 

11 Kasım 2021
Tütüncü, “Vakit yepyeni kalpler kazanma vakti”

Başkan Hakan Tütüncü, güzel bir vakti paylaşmak ve gönül birlikteliğini pekiştirmek amacıyla hemşehrilerini evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Yoğun bir mesai ile çalışan ve gönüller kazanmaya önem veren Başkan Hakan Tütüncü, hemşehrilerinin  ‘Evimize konuk olur musunuz” davetlerini de geri çevirmiyor.
Başkan Tütüncü, Karşıyaka Mahallesi’nden Pınar Yarıkhan, Özgürlük Mahallesi’nden Aydın Orhangazi, Barış Mahallesi’nden Halil Gül’ün ziyaret taleplerini yerine getirdi.

Tütüncü, ilçe sakinlerinin evlerinde
Tütüncü’nün, evlerine konuk olmasından dolayı mutluluk yaşayan aileler, “Bir belediye başkanının evimize geleceğini beklemiyorduk.” sözleriyle de şaşkınlıklarını dile getirdiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Tütüncü, ailelere hal ve hatırlarını sordu, yaşamlarıyla ilgili sohbet etti.
Başkan Hakan Tütüncü, aile bireylerinin taleplerine de çözüm üretti.

Çocukların resimlerinden 23 Nisan sergisi
Tütüncü’nün ev ziyaretlerine en çok sevinen aile bireyleri ise çocuklar oldu. Çocuklar, çok sevdikleri Başkan Tütüncü’ye sarılarak, hasret giderdiler.
Yarıkhan ailesinin 9 yaşındaki ikiz kızları Aysima ve Alara ile Gül ailesinin çocuğu Yağız, resim sanatındaki yeteneklerini Başkan Hakan Tütüncü ile paylaştılar. Çocukların resim yeteneğine hayran kalan Tütüncü, “Minik kalplerde sevgileri büyüttüğümüz her vakit çok değerli. Küçük dostlarımla, hayallerini konuştuğumuz bir vakti paylaştık.” dedi.
 Çocuklar, çizdikleri ve imzalarını attıkları yağlı boya ile kara kalem resimlerini Tütüncü’ye hediye ettiler.
 Başkan Tütüncü,  ev ziyaretlerinde çocukların kendisine hediye ettiği, edeceği resimlerden oluşan bir sergiyi de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda açacaklarını belirtti.  Demli bir çay eşliğinde hatıraların biriktirildiği, sevinçlerin büyütüldüğü ev ziyaretleri,  anı fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Gönüller kazanmak daha önemli”
Hemşehriyle var olan gönül bağını güçlendirmeye devam edeceğini belirten Başkan Hakan Tütüncü, “Hemşehrilerimizi, evlerinde ziyaret ederek hem güzel bir vakti paylaşıyor hem de onlarla olan gönül birlikteliğimizi güçlendiriyoruz. Yollar, parklar, kocaman kocaman projeler yapmak elbette önemli ama gönüller kazanabilmek ve bu gönüllerde yer edinebilmek daha önemli. Bizi evlerine davet eden çocuk ve yaşlı demeden tüm vatandaşlarımızın kapısına gidiyor ve her gün nice gönüller kazanıyoruz. Bize, evlerini ve gönül kapılarını sonuna kadar açan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.