İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 10 Kasım Atatürk'ün 83. ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı

 

09 Kasım 2021
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 10 Kasım Atatürk'ün 83. ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 10 Kasım Atatürk'ün 83. ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Başkan Küçükkuru mesajında, ÖZLEMLE ANIYORUZ, “Bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.
Başkan Küçükkuru mesajının devamında “Kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ektiği tohumlar filizlendi, büyüdü ve gelişti. Türkiye Cumhuriyeti, onun gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine koşar adım ilerlemeye devam ediyor. Bizler de Onun gösterdiği yolda, ülkemizi en çağdaş seviyeye getirecek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de gelecek nesillere en iyi şekilde aktaracağız. 1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı İstiklal Harbimizi,
1923'te Ankara'da Cumhuriyeti kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır.
10 Kasım 1938 yılında aramızdan bedenen ayrılan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri ve eserleri bu topraklarda yaşıyor ve ebediyen de yaşayacaktır.
Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yılında şükran ve saygıyla yâd ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.