Kepez’de yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, alt yapı çalışmaları kapsamında Habibler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi ile Şelale Mahallesi 7208 sokakta, toplam 1250 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj kanalı çalışması yapıldı. 

19 Ekim 2021
Kepez’de yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, alt yapı çalışmaları kapsamında Habibler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi ile Şelale Mahallesi 7208 sokakta,  toplam 1250 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj kanalı çalışması yapıldı.

Kepez Belediyesi’nin ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında devam eden alt yapı çalışmaları kapsamında yağmur suyu drenaj çalışmaları Habibler Mahallesi ve Şelale Mahallesi’nde devam ediyor. Kış mevsimi ile beraber sağanak yağışların başlamasıyla meydana gelebilecek su taşkınlarını önlemek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında, Habibler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi ile Şelale Mahallesi 7208 sokağa, toplam 1250 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı döşendi. Kepez Belediyesi, Başkan Tütüncü’nün göreve geldiği 2009 yılından itibaren ilçede 77 kilometrenin üzerinde yağmur suyu drenaj kanalı çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan su baskınlarını önlemeye yönelik drenaj çalışmalarını gerçekleştirirken, bir yanda da ilçenin dört bir tarafında yol yapım, onarım ve yaya güvenliği için kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.