Antalya'da aşı olmayan taksi şoförü yok

Antalya Şoförler Odası Başkanı Özçelik Antalya’da aşısız taksi şoförünün çalışmadığını belirterek Antalyalıların gönül rahatlığıyla taksilere binebileceğini söyledi 

15 Ekim 2021
Antalya'da aşı olmayan taksi şoförü yok

Antalya'da taksi şoförlerinin tümünün aşı olduğunu kaydeden Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, aşısız şoför çalıştırmadıklarının bilgisini verdi. Denetimlerin arttığını da kaydeden Özçelik, vatandaşların gönül rahatlığıyla taksileri kullanabileceklerini aktardı. Denetimlerde Antalya’nın herhangi bir sorun yaşamadığını belirten Başkan Özçelik, “Ama araba sahibi olup da aynı zamanda şoförlüğünü yapan birisinin işi çıkması durumunda arabayı bir tanıdığına teslim etmesi durumu yaşanabiliyor. Bu denetimlere de denk gelebiliyor. Ama onun dışında kayıt dışı çalışan ceza alan kimse yok. Bize gelen şikayet de yok. İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karardan sonra denetimler başladı. Bizim de zaten kendi içimizde denetleme mekanizmamız var” diyerek her daim kurallara uyulduğunu belirtti.

TÜM ŞOFÖRLER AŞILI
Vatandaşların gönül rahatlığıyla taksileri kullanabileceğini de belirten Özçelik, “Araçlarımızın temizliği, dezenfekte edilmesi düzenli olarak yapılıyor. Şoförlerimizin hepsi de aşılarını yaptırmış durumda. Aşısı olmayan şoförlerimizi çalıştırmamayı tercih ediyoruz. Sahadaki tüm arkadaşlarımızın aşısı var. Her daim maskesini de takıyor. Tüm kurallara uyuyor. Antalya halkının içi rahat olsun” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.