AŞK MEKTUPLARIYLA MÜGE ANLI’YA DAMGA VURAN TAKINTILI AŞIK, CANLI YAYINDA KONUŞTU!

Balıkesir’de cinayete kurban giden Mustafa Kut’un, eşi Dürdane Kut’a yazdığı aşk mektuplarıyla gündeme damga vuran takıntılı aşık Ramazan Şahin, canlı yayında araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sorularını yanıtladı. “Koca ineğim, tavşanım, seksi Dürdanem, çocukluk aşkım” diyerek yollarına aşk mektupları bıraktığı Dürdane Kut’u sevmediğini söyleyen Şahin, “Gençliğinde annesi bana vermek istedi de ben almadım. Yollarda gidip gelirken birbirimize laf atardık” sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi. 

05 Ekim 2021
AŞK MEKTUPLARIYLA MÜGE ANLI’YA DAMGA VURAN TAKINTILI AŞIK, CANLI YAYINDA KONUŞTU!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Balıkesir’in Havran ilçesine bağlı Kalabak Mahallesi’nde 25 Temmuz 2018 tarihinde, tarlasına bir kilometre mesafede sırtından vurularak öldürülen Mustafa Kut’un cinayetini mercek altına aldı.Tarlasını sulamak için kullandığı su borusu sebebiyle tehditler alan, cinayet günüde bahsi geçen su borusu kesilen Mustafa Kut’un ölümüne ilişkin birçok isim şüpheli olarak yer aldı. Mustafa Kut’un eşi Dürdane Kut’a yazdığı aşk mektupları da tüm Türkiye’nin gündemine oturan Ramazan Şahin de ailenin şüphelendiği isimler arasındaydı.
“YOLLARDA BENİMLE DALGA GEÇİYORDU”
Mustafa Kut öldürüldükten kısa bir süre sonra çocukluk arkadaşı olan Dürdane Kut’un yollarına, tarlasına ve evinin yakınlarına aşk mektupları bırakan Ramazan Şahin, bugün araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın canlı yayın konuğu oldu. Stüdyoda uğruna herkesi karşısına aldığı Dürdane Kut ve ailesi ile karşı karşıya gelen Şahin, Müge Anlı’nın sorduğu soruları yanıtladı.
AŞKINA KARŞILIK BULAMAYINCA İFTİRA ATTI
Mektubunda, “Sen bambaşkasın, senden başkasını gözüm görmüyor. Seni delileler gibi seviyorum, çılgınlar gibi aşığım sana. İkimiz de kara toprağa girene kadar seveceğim” diye bahsettiği Dürdane Kut’u sevmediğini söyleyen Şahin, konuşmak için o sözleri kaleme aldığını iddia etti. Aralarında bir diyalog olduğunu da iddia eden takıntılı aşık Ramazan Şahin, “Yollarda benimle dalga geçiyordu, konuşuyordu. Ben bir hata yaptım. Gençliğinde annesi bana vermek istedi de ben almadım. Yollarda gidip gelirken birbirimize laf atardık” şeklinde konuştu. Aşkına cevap alamadığı Dürdane Kut’un bir başka köylüleri ile görüştüğünü de iddia eden Şahin, bu cinayetle bağlantısı olmadığını savunan eşine de “Adam gibi adammışsın” diyerek yazdığı mektuplardan dolayı özür diledi.
“BENCE BU ÇOK KALLEŞLİK”
Ramazan Şahin’in sözleri üzerine konuşan Müge Anlı, “Okudukça ben çok rahatsız oldum bu mektuplardan... Kimsenin özel yaşamı beni ilgilendirmez ama bir adam sırtından kalleşçe vuruluyorsa bu kalleşliğe bir neden bulmak lazım... O nedenlerden biri de bir insanın karısına göz koymaktır. 30 yıldır sen bu kadın ve kocasıyla arkadaşsın. Ve sen adamın karısına ‘Koca ineğim, tavşanım’ şeklinde mektuplar yazıyorsun. Bence bu çok kalleşlik... Bu önemsenmeyecek bir şey değil” diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.