Pandemi sonrası cimnastiğe olan ilgi arttı

Kepez’de pandemi kısıtlamaları nedeniyle durdurulan cimnastik kurslarına olan ilgi, yasakların kalkmasıyla giderek artıyor 

01 Ekim 2021
Pandemi sonrası cimnastiğe olan ilgi arttı

Covit19 pandemisi nedeniyle durdurulan amatörlere yönelik spor faaliyetlerine olan ilgi, kısıtlamaların kalkmasıyla giderek artıyor. Profesyonel sporcu olmayan vatandaşların en fazla yaptıkları spor dallarının başında gelen cimnastiğe olan katılım sayıları, gün geçtikçe artış gösteriyor. Kepez Belediyesi’nin kadınlara ücretsiz olarak düzenlediği cimnastik kurslarına olan ilgi artınca, kurs sayısı da arttırıldı.

Başvuru arttıkça kurslar da artacak

Kepez Belediyesi’nin 12 noktada 2020 yılında düzenlediği cimnastik kurslarına, 2 bin 441 kadın katıldı. Pandemi nedeniyle 4 bölgeye düşürülen 2021 yılının Ocak ile Eylül ayları arasındaki kursiyer sayısı ise, 1311’e geriledi. Ekim ayında yeni döneme gireceklerini belirten Kadın Sporları Koordinatörü Begüm Gököz, kayıtların açıldığı gün 500’den fazla başvuru yapıldığını söyledi. Başvuruların giderek artacağını belirten Gököz, katılım arttıkça kurs sayısının da artacağını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.