TikTok kullanıcısı kadın kocasının kendisine gönderdiği fotoğrafı inceleyince büyük şaşkınlık yaşadı

Bir TikTok kullanıcısı kadın, kocasının kendisine gönderdiği fotoğrafı inceleyince büyük şaşkınlık yaşadı. Aynanın karşısında duran saç düzleştiricisi gören kadın, aldatıldığını anladı. 

29 Eylul 2021
TikTok kullanıcısı kadın kocasının kendisine gönderdiği fotoğrafı inceleyince büyük şaşkınlık yaşadı

Son günlerde sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan ilginç videolara bir yenisi daha eklendi. Genç bir TikTok kullanıcısının paylaştığı bir fotoğrafta aldatma detayı ortaya çıktı.

Kadın, kocasının otel odasında çekildiği fotoğrafta sıra dışı bir şey fark etti. Kadın, aynanın karşısında gördüğü saç düzleştiricisi detayıyla kocasının onu aldattığını anladı.

 
Kadın, kocasının gönderdiği fotoğrafları video şeklinde paylaşıp, videonun üzerine "Kocam bana kumarhanedeki odasında tatlı görünmeye çalışan fotoğraflar gönderdi ama bazı garip şeyler fark ettim. O şimdi bekar. Peki siz ne olduğunu tahmin edebilir misiniz?" yazdı.
Kocası fotoğraf gönderdi, fotoğraftaki detayı fark eden kadın aldatıldığını anladı

 

Kadının paylaştığı videonun altına şöyle yorumlar yapıldı:"Saç düzleştiricilerin zaten otel odalarında olduğunu söyleyen herkes için, genellikle saç düzleştiricileri otel odasında bir çekmecede durur ve birinin onları fiziksel olarak çıkarması gerekir."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.