Antalya'da At yarışları yılbaşında start alıyor

Antalya atlarla buluşuyor! Yarışlar yılbaşında start alıyor. Hafta başında TJK Başkanı Serdal Adalı ve beraberindeki heyet Antalya Hipodromu'nda incelemelerde bulundu. Ülkemizdeki 10. hipodrom olacak Antalya Hipodromu'ndaki yarışlar için müjde TJK Genel Sekreteri Ahmet Özbelge'den geldi. 

28 Eylul 2021
Antalya'da At yarışları yılbaşında start alıyor

Türkiye yeni bir hipodroma daha kavuşuyor. İnşaatı, Türkiye Jokey Kulübü tarafından tamamlanma aşamasına getirilen Antalya Hipodromu'nda yılbaşından itibaren yarışlar yapılacak.

Hafta başında TJK Başkanı Serdal Adalı ve beraberindeki heyet Antalya Hipodromu'nda incelemelerde bulundu. Ülkemizdeki 10. hipodrom olacak Antalya Hipodromu'ndaki yarışlar için müjde TJK Genel Sekreteri Ahmet Özbelge'den geldi.

Özbelge, "2022 Ocak sonuna doğru yeni hipodromumuzda yarışlara başlamayı düşünüyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.