KARTEK YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖZCAN ŞENTÜRK RÖPORTAJI

07 Haber Magazin Ekibi Kartek yönetim kurulu Başkanı Özcan Şentürk ile röportaj yaptı. Röpartajın tamamı şu şekilde; 

24 Eylul 2021
KARTEK YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖZCAN ŞENTÜRK RÖPORTAJI

07 Haber Magazin Ekibi Kartek yönetim kurulu Başkanı Özcan Şentürk ile röportaj yaptı. Röpartajın tamamı şu şekilde;

-Kendinizi tanıtır mısınız?

 1982 Antalya doğumluyum. Bekarım. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Çevre Mühendisliği mezunuyum. 2007-2010 yıllarında Kemer GATAB’ta Kontrol Mühendisi ve şef yardımcısı olarak çalıştım. KARTEK 2001 yılında Türk Telekom sektörüne başladı. İlk mağazamız dokumada faaliyete geçti. İkinci mağazamızı Markantalya’da açtık. 2015 yılında mağazaları devredip, Türk Telekom dağıtım merkezi distrübitörlüğünü yapmaya başladım. 6,5 yıldan beri Antalya ilinde distribütörlük faaliyetini yürütüyorum. 

-Pandemi iletişim sektörünü nasıl etkiledi?

2020 yılı için müşterilerimizin evden çıkamadığı zamanlarda bile hızlı bir şekilde kaliteli bir hizmet vererek, vatandaşlarımızın iletişim ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözümledik.  İletişim sektörü pandemide sağlık ve yiyecek sektöründen sonra en çok faaliyet gösteren sektör oldu.

-KARTEK TÜRK TELEKOM DAĞITIM MERKEZİ olarak faaliyet alanınız nelerdir?

Akıllı telefon, tablet, bilgisayar, aksesuar, İnternet, Ev ve iş Telefonu, Tivibu ve Mobil Hat satışı gerçekleştiriyoruz. 25 personelle bayilere hizmet veriyoruz. Antalya da akıllı telefon toptancılığı faaliyeti gösteriyoruz. Bayilerimize akıllı telefon tedariği sağlıyoruz. 

-Kaç tane bayiniz var?

280 bayimiz var. 
Tüm bayilerimizle beraber Antalya’mızın değerine değer katmak için kesintisiz, hızlı, güvenilir bir şekilde hizmet etmeye gayret gösteriyoruz.

-Antalya İl genelinde her ilçede bayiniz var mı?

Bayimizin olmadığı ilçemiz yok.Tüm ilçelerimizde Türk Telekom olarak faaliyet göstermekteyiz. Bayilik almak isteyenler bizimle iletişime geçebilirler.

-İletişim sektöründeki en büyük sıkıntı nedir?

Antalya da daha önceden en büyük sıkıntı şebeke problemiydi. Ama şu anda Türk Telekom olarak çekim gücü en iyi olan operatörüz.

Bayilik için tıklayınız www.kartektelekom.com.tr

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.