Önce annesini 5 ay sonra da sevdiği kızı trafik canavarına kurban verdi

Antalya'da yaşayan Burak Balcı, 14 Nisan'da annesini, 6 Eylül'de ise sevdiği kızı, trafik canavarına kurban verdi. 

10 Eylul 2021
Önce  annesini 5 ay sonra da sevdiği kızı trafik canavarına kurban verdi

Antalya'da yaşayan Burak Balcı, 14 Nisan'da annesini, 6 Eylül'de ise sevdiği kızı, trafik canavarına kurban verdi. 5 ayda çifte acı yaşayan Balcı'nın, üyesi olduğu "Bir el bir hayat" yardımlaşma grubunda yaptığı, "Ben neyin ahını çekiyorum? Kime ne zararım dokundu da önce annemi sonra eşim olacak sevdiğimi, yarimi aldı. Eğer bende gidersem vasiyetimdir, kalbimin yarısını sevdiğimin, diğer yarısını annemin yanına gömün" paylaşımı yürekleri dağladı.

Antalya'da yaşayan ve Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencisi olan Burak Balcı (25) ile Haliç Üniversitesi Opera Bale Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Sevgi Ekmekçi (25), üyesi oldukları yardımlaşma platformu "Bir el bir hayat" gurubuyla, bu güne kadar binlerce insanın yardımına koştu.

Bu arada, Balcı'nın anne ve babası Türkan ve Elvan Balcı, geçen 12 Nisan'da, alış-veriş merkezine gitmek için kaldırımda yürüdükleri sırada, Osman K.'nın kullandığı servis minibüsü çifte çarptı. Hastaneye kaldırılan çiftten, başından darbe alan Elvan Balcı öldü.

Çiftin tek çocukları Burak Balcı cenazede, "Bu nasıl bir kaza aklım almıyor. Cinayetten beter. Annem dünyanın en iyi kalpli insanı idi. Bu acıya can dayanmaz" diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Burak Balcı, yaşadığı büyük acıya rağmen, kendisine en büyük desteği veren sözlüsü Sevgi Ekmekçi ile son olarak Manavgat'ta yaşanan yangın felaketinde, köylülerin ihtiyacın karşılamak için çabaladı.

Ancak, 6 Eylül günü, kullandığı otobüsün kontrolünü kaybeden Uğur Efe (45), refüjü aşıp karşı yola geçerek, Hande Aykurt'un kullandığı otomobile çarptı.

Aykurt'un yaralı kurtulduğu kazada yanında bulunan arkadaşı, Haliç Üniversitesi Opera Bale Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Sevgi Ekmekçi (25) öldü. Annesinin acısı dinmeden bu kez de sözlüsünün ölüm haberi ile yıkıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.