Büyükşehir'den Döşemealtı'na bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı'nda mevsimsel çiçek dikimi ve bakımlarını sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla halkın ortak kullanımına açık tüm alanları daha bakımlı hale getiriliyor 

08 Eylul 2021
Büyükşehir'den Döşemealtı'na bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı’nda mevsimsel çiçek dikimi ve bakımlarını sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla halkın ortak kullanımına açık tüm alanları daha bakımlı hale getiriliyor. 

Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından temizlik ve bakım çalışması yapılıyor. Ekipler, orta refüjdeki yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor. 
ESTETİK PEYZAJ ÇALIŞMASI  
Çalışmalar kapsamında halkın ortak kullanımına açık tüm alanlar temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getiriliyor. Estetik peyzaj çalışmaları titizlikle yapılırken ilçe genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda ağaçlandırma, ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, sulama, park bakım ve revize çalışmaları da hız kesmeden sürdürülüyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.