Büyükşehir kırsal mahalleleri unutmuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş İlçesi Çiçekoluk Mahallesi'nde bulunan eski okul binasının sosyal faaliyetlerde kullanılması için çalışma başlattı. Mahalle halkının talebi üzerine Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla süren çalışmalarda eski bina baştan aşağı yenileniyor. 

01 Eylul 2021
Büyükşehir kırsal mahalleleri unutmuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş İlçesi Çiçekoluk Mahallesi’nde bulunan eski okul binasının sosyal faaliyetlerde kullanılması için çalışma başlattı. Mahalle halkının talebi üzerine Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla süren çalışmalarda eski bina baştan aşağı yenileniyor.
İlçelerde kırsal mahallelerin eksiklerini tamamlama noktasında çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş ilçesi Çiçekoluk mahallesinde bulunan eski okul binasında tadilat yapıyor. Muhtar ve mahalle halkını talebi üzerine gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandığında Çiçekoluk sakinleri sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri yeni bir alana kavuşmuş olacak.
SOSYAL FAALİYETLERDE KULLANILACAK
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bakım onarım çalışmaları kapsamında binanın içi ve dışı boyandı. Binanın kapı, pencereleri yenilendi. Çatı ve tavan kaplamaları elden geçirildi. Eski okul binasının bahçesine çocuk oyun grubu konuldu. Mahalle halkının düğün, mevlid, toplantı, taziye gibi etkinliklerde kullanılacak binada çalışmalar sürüyor.
BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Yıkık halde olan eski okul binasının yenilenmesinden memnuniyet duyan Çiçekoluk sakinleri kendilerini kırmayan ve hiçbir hizmeti esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.