Kumluca ilçesinde bir kişi evinin önündeki küçük havuzda ölü olarak bulundu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bir kişi evinin önündeki küçük havuzda ölü olarak bulundu.Olay, dün saat 17.00 civarında meydana geldi. 

26 Ağustos 2021
Kumluca ilçesinde bir kişi evinin önündeki küçük havuzda ölü olarak bulundu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bir kişi evinin önündeki küçük havuzda ölü olarak bulundu.
Olay, dün saat 17.00 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi Ali Adıgüzel’in havuzda hareketsiz yattığını gördü. Panik halinde komşularından yardım isteyen aile, daha sonra sağlık ekiplerini aradı. Kısa süre içerisinde olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, incelemelerinin ardından Ali Adıgüzel’in hayatını kaybettiğini bildirdi. Jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Ali Adıgüzel’in cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi üzerine Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Öte yandan, talihsiz adamın yakınları daha önce anjiyo geçirdiğini, ölü bulunduğu havuzun boğulacak kadar derin ve geniş olmadığını söyleyerek Adıgüzel’in kalp krizi geçirmiş olabileceğini belirttiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.