Konyaaltı’ndan vatandaşlara 10 bin hediye çiçek

 

23 Ağustos 2021
Konyaaltı’ndan vatandaşlara 10 bin hediye çiçek

Kişi başına düşen yeşil alan miktarı ile Türkiye ve Antalya'da yerel yönetimlere örnek oluşturan Konyaaltı Belediyesi, ilçeye yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Yeni açılan parklarla bu yeşil alan miktarını sürekli artıran Konyaaltı, yeni düzenlediği HayatPark’la ilçenin yeşil görüntüsünü üst seviyeye çıkardı. HayatPark’taki 3780 ağacı koruyan ve gölgeye dayanıklı çimle mesire alanının yeşil görüntüsünü artıran Konyaaltı, hafta sonu ziyaretçilere sürpriz yaptı. Yeşilin önemine dikkat çekmek isteyen Konyaaltı Belediyesi, HayatPark’a gelen ziyaretçilere çiçek dağıttı.
10 BİN ÇİÇEK
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, orman yangınlarının geride bıraktığı fiziki izlerin yanı sıra insan ruhundaki tahribatı bir nebze olsa hafifletmek istediklerini, bunun için de HayatPark’ta ziyaretçilere 10 bin adet mevsimlik çiçek dağıttıklarını söyledi. Başkan Esen, “Parklarımızı, bahçelerimizi kendi seralarımızda ürettiğimiz mevsimlik bitkilerle düzenli olarak süslüyoruz. Vatandaşlarımızın da balkonlarını ve bahçelerini süslemelerine yardım etmek için mevsimlik çiçekleri ücretsiz olarak dağıttık” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.