Kepez’den, ücretsiz üniversite tercih danışmanlığı hizmeti

Kepez Belediyesi, üniversite adaylarına tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki ücretsiz ‘Üniversite Tercih Danışmanlığı’ hizmeti 13 Ağustos’a kadar devam edecek. 

10 Ağustos 2021
Kepez’den, ücretsiz üniversite tercih danışmanlığı hizmeti

Eğitime büyük önem veren Kepez Belediyesi, üniversite tercih danışmanlığı hizmetiyle gençlerin doğru tercih yapmasını sağlıyor. Kepez Belediyesi’nin, 6 Ağustos’ta başlayan  ‘Üniversite Tercih Danışmanlığı’ hizmeti, 13 Ağustos’a kadar devam edecek. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde, uzman eğitimciler eşliğinde adayların tercihleri  başarı sırası, puan ve üniversite kontenjanı kriterlerine göre yapılıyor. ‘Üniversite Tercih Danışmanlığı’ hizmeti 08.30 ile 17.30 saatleri arasında veriliyor. Üniversite Tercih Danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen adaylar, www.kepezkultur.com ve 339 73 12 nolu telefondan istenilen bilgilere ulaşabilirler. Kepez Belediyesi, her yıl lise son sınıf ve yeni mezunlar için ücretsiz YKS hazırlık kurslarıyla da gençlere destek oluyor.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.