Kaş caz festivali müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

KAŞ'ın muhteşem doğası eşliğinde, caz festivali müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 27-28-29 Ağustos'ta Setur Marina ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Kaş Caz Festivali'nin programı belli oldu. 

09 Ağustos 2021
Kaş caz festivali müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

Cazın etkileyici vokallerinden Birsen Tezer, Jülide Özçelik, Cenk Erdoğan, piyanist Tuluğ Tırpan, Flapper Swing, Ediz Hafızoğlu, Cem Tuncer, Volkan İncüvez gibi cazın büyük ustaları Kaş Setur Marina'da caz severlerle bir araya gelecek.

İlk gün DJ Barthez ile başlayacak programda Cem Tuncer, Flapper Swing son olarak da Jülide Özçelik müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. İkinci gün DJ Set performansından sonra Social Inclusion Band, Ediz Hafızoğlu ardından Birsen Tezer sahne alacak. Son gün yine DJ Barthez ile gecenin başlangıcı yapılırken, Volkan İncüvez, Tuluğ Tırpan ve Cenk Erdoğan ile kapanış yapılacak.

Müzisyenlerin solo ve grup performansları, misafirlerine denizin kıyısında caz eşliğinde unutulmaz 3 gece yaşatacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.