70 yaşındaki Kazakistan uyruklu erkek turist Alanya'da Denizde Boğuldu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bu sabah Oba Mahallesi'ndeki plaja eşi, kızı, damadı ve torunuyla birlikte gelen 70 yaşındaki Kazakistan uyruklu erkek turist Kaldybek Mukatayev, denize girdikten bir süre sonra batıp çıkmaya başladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. 

23 Temmuz 2021
70 yaşındaki Kazakistan uyruklu erkek turist Alanya'da Denizde Boğuldu

 

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bu sabah Oba Mahallesi'ndeki plaja eşi kızı damadı ve tornuyla birlikte gelen 70 yaşındaki Kazakistan uyruklu erkek turist Kaldybek Mukatayev, burada denize girdi. Mukatayev bir süre yüzdükten sonra suda batıp çıkmaya başladı. Talihsiz adamın çırpındığını gören sahildekiler yüzerek ulaştıkları Mukatayev'i kıyıya çıkardı. Sahildekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Kazakistanlı yaşlı turistin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.