Laf atma tartışması cinayetle son buldu

Antalya’da bir gece kulübünde laf atma tartışması cinayetle bitti. Fransa’dan gelen gurbetçi 37 yaşındaki Tarık Arslan tabancayla kalbinden vurularak öldürüldü. 

15 Temmuz 2021
Laf atma tartışması cinayetle son buldu

 
Antalya'da Lara bölgesinde bir gece kulübünde 'laf atma' tartışması sonrasında çıkan kavgada, Fransa'dan gelen Tarık Arslan kalbinden vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından iki kişi gözaltına alındı. Polisi alarma geçiren olay sabaha karşı saat 04.15 sıralarında, Güzeloba Mahallesi Lara Caddesi üzerinde bir gece kulübü önünde meydana geldi. Tarık Arslan, yanında ağabeyi S.A., arkadaşı K.N. ve kız arkadaşı S.S. ile gece kulubüne geldi.
 
ÖZÜR DİLEP AYRILDILAR
 
Eğlenmeye gelen gurup ile içeride kimliği belirsiz 2-3 kişi, iddiaya göre S.S.'ye laf atınca Levent Arslan müdahale edip, tartışmaya başladı. Gelişmeleri ardından araya güvenlik görevlilerinin ayırmasının ardından Arslan ve S.'den özür dileyerek gece kulübünden ayrıldı.
 
 
KALBİNDEN VURULDU
 
Sabaha karşı Levent Arslan ve beraberindekiler, eğlence kulübünden çıktıklarında, içerde tartıştıkları şüphelilerle karşılaştı. Tarık Arslan'ı darbeden şüphelilerden biri, tabancayla birkaç el ateş etti. Kalbinden vurulan Tarık Arslan ağır yaralanırken, kurşunlardan biri de ağabeyi S.A.'ın kalçasını sıyırdı. Olay sonrası şüpheliler otomobille kaçarken, S.A. yaralı kardeşini otomobile bindirip özel bir hastaneye götürdü. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Tarık Arslan, kurtarılamadı. Hayatını kaybetti. . Hafif yaralı S.A. ise tedaviye alındı.
 
ANTALYA'DA TOPRAĞA VERİLDİ
 
Cinayetin ardından Tarık Arslan'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Oğullarını öldürüldüğünü duyan Arslan ailesi sinir krizleri geçirdi. Ağabeylerinin hayatını kaybettiğini öğrenen kız kardeşler gözyaşlarına boğuldu. Otopsinin ardından Tarık Arslan'ın cansız bedeni Döşemealtı ilçesi Nebiler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yaşana cinayetin ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Polisler cinayet ile ilgi 2 kişiyi gözaltına aldı. Suç aleti silahın elde olduğu bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.