Antalya’da müstakil evlerin yoğun olduğu sitelerin yakınında korkutan yangın

Antalya’da müstakil evlerin yoğun olduğu sitelerin yakınında çıkan yangın, çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu. 

15 Temmuz 2021
Antalya’da müstakil evlerin yoğun olduğu sitelerin yakınında korkutan yangın

 
Antalya’da müstakil evlerin yoğun olduğu sitelerin yakınında çıkan yangın, çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu. Ağaç dallarının elektrik tellerine değmesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangında çok sayıda tropikal ağaç ve fideleri küle döndü.
Manavgat ilçesi Ilıca Mahallesi’nde sera ve fidanlık olarak kullanıldığı belirtilen alanda çıkan yangın korkuya sebep oldu. evlerinin hemen yakınında alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye birimine ait arazözler yönlendirildi. Ekipler tarafından yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangında, 5 dönüm alan etkilendi. Yangında, çok sayıda tropikal bitki fidesi küle döndü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.